NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI REMSE: Kanzas ih prati u stopu, važne pobede iza Iglse, Stilerse i Sihokse!
Los Anđeles Remsi su i dalje bez poraza, Foto: AP

NFL, 8. vikend

NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI REMSE: Kanzas ih prati u stopu, važne pobede iza Iglse, Stilerse i Sihokse!

Ekipa iz Los Anđelesa potvrđuje zašto je već sada svi vide u Superboulu

Objavljeno:

Ne prestaju da gaze svoje rivale Los Anđeles Remsi, a njihova poslednja žrtva bio je Grin Bej 29:17, dok je šampion iz Filadelfije uspeo da trijumfom protiv Džeksonvila 24:18 sačuvao svoje šanse za ulazak u plej-of.

Džared Golf je bacio tri tačdauna za Remse u Viskonsinu dok je na drugoj strani Aron Rodžers podbacio sa svega jednim dodavanjem za poene i u tome je bio ključ pobede nepobedivih "ovnova".

Iglsi su imali imperativ trijumfa protiv Džeguarsa na "Vembliju", a to je bio znak za Karsona Venca da upali svoje motore i baci tri pasa za tačdaune Smolvuda, Gederta i Erca, te je tako neutralisao i onaj jedan presečeni pas.

Sedmi trijumf u sezoni je ostvario i Kanzas. Patrik Mahoms je četiri puta proigrao svoje saigrače za poene protiv Denvera i to je bilo dovoljno za trijumf 30:23.

Biće zanimljiva borba za "vajld kard", a Sijetl je zbog toga morao da slavi u Detroitu i u tome je uspeo. Rasel Vilson sa 3 tačdaun pasa je doneo pobedu 28:14.

I Pitsburgu je bilo stalo da pobedi Klivlend, a stvar u svoje ruke su preuzeli Antonio Braun i Džejms Koner sa po dva tačdauna da bi doveli svoj tim do trijumfa 30:18.

NFL, 8. vikend:

Petak

Hjuston - Majami 42:23

Nedelja

Džeksonvil - Igls 18:24 Karolina - Baltimor 36:21 Čikago - Njujork Džets 24:10 Sinsinati - Tampa Bej 37:24 Detroit - Sijetl 14:28 Kanzas Siti - Denver 30:23 Njujork Džajans - Vašington 13:20 Pitsburg - Klivlend 33:18 Ouklend - Indijanapolis 28:42 Arizona - San Francisko 18:25 LA Rems - Grin Bej 29:27 Minesota - Nju Orleans 20:30

Utorak

Bafalo - Nju Ingland

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.