VI STE KRDO OSTRAŠĆENIH NEVASPITANIH IDIOTA: Tasovac stao u odbranu odbojkašica!
Ivan Tasovac se oglasio na temu toga što su odbojkašice poklonile zlatnu medalju Aleksandru Vučiću, Foto: Beta/Branislav Božić/Dragana Udovičić

Nije prećutao

VI STE KRDO OSTRAŠĆENIH NEVASPITANIH IDIOTA: Tasovac stao u odbranu odbojkašica!

Bivši ministar kulture je reagovao na to što su mnogi napali heroine nacije

Objavljeno:

Srpske odbojkašice postale su svetske šampionke u Japanu prošle subote što je prva seniorska zlatna medalja sa šampionata planete za našu odbojku.

Po povratku u Srbiju za naše zlatne "gracije" organizovan je svečani doček na balkonu Skupštine grada koji je bio spektakularan.

Prethodno je žensku odbojkašku reprezentaciju sa stručnim štabom primio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je od devojaka na poklon dobio upravo zlatnu medalju.

To je izazvalo i različite reakcije na društvenim mrežama, a bivši ministar kulture Ivan Tasovac se oglasio povodom toga na Tviteru.

- Kada ste svetski šampioni - svoju medalju možete pokloniti i zahvaliti se kome želite. Uspeh i nagrada su vaši, to je pristojno, vi ste šampioni. Ako zbog toga, lečeći svoje lične frustracije, pljujete osvajače zlatne medalje - vi ste samo deo krda ostrašćenih nevaspitanih idiota - napisao je Tasovac na Tviteru.

I ova njegova objava je dodatno potpalila vatru i izazvala žestoke reakcije u društvenoj zajednici pa se bivši ministar našao na udaru brojnih "tviteraša" sa kojima je on ušao u polemiku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.