NEVIĐEN INCIDENT U NOVOM SADU: Domaći navijač prišao sudiji i nokautirao ga!
Ilustracija - bokser, Foto: Dragan Kadić/Ilustracija

SRAMOTNO PONAŠANJE

NEVIĐEN INCIDENT U NOVOM SADU: Domaći navijač prišao sudiji i nokautirao ga!

Ukoliko je dotični gospodin već poštovalac boksa, trebalo je da zna da ovakvo ponašanje ne može da preterano pomogne u popularizaciji istog

Objavljeno: 15:42h

Skandal na bokserskom meču prvog kola lige Srbije između Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca, koji su gosti rešili u svoju korist rezultatom 6:10.

Neko iz publike je prišao sudiji Aleksandru Vučićeviću i nokautirao ga, prenosi Sportski žurnal, nakon čega je nastala opšta gužva i tuča u stonoteniskoj sali SPENS-a. Na svu sreću, sudija Vučićević se pridigao, ali događaj i lepa slika koju je slao su u sekundi pokvareni.

Ilustracija boksa
Ilustracija boksa foto: Reuters

Meč u super teškoj kategoriji bio je odlučujući, sastali su se bokser Vojvodine Dušan Veletić i Stefan Jovanović iz Kragujevca. Veletić je bio bolji u početku, a u 2. rundi Jovanović je nakon međusobnog guranja pao i povredio levu ruku, a sudija mu je odbrojao do deset, tačnije, meč je prekinut. Sudija Vučićević diskvalifikovao je Veletića, što je omogućilo Radnički da odnese trijumf od 10:6, što i jeste bio povod napada na arbitra.

Predsednik BSS Nenad Borovčanin potvrdio je za Sportski žurnal da je napadač na sudiju Vučićevića bio Milenko Tomić, sportski radnik iz Bijeljine, čiji je bokser Dušan veletić pozajmljen Vojvodini.

- Tražićemo da odgovorni za incident budu procesuirani – rekao je Borovčanin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.