OŽENILA SE PLANINA IZ IGRE PRESTOLA: Najluđi par na svetu - on 180, ona 52 kilograma!
Tor Bjornson i Kelsi Henson, Foto: Printscreen/Instagram

PRESLATKO

OŽENILA SE PLANINA IZ IGRE PRESTOLA: Najluđi par na svetu - on 180, ona 52 kilograma!

Pa, ovo je zaista pokazatelj da ljubav ne poznaje granice...

Objavljeno:

Zvezda serije 'Igra prestola' Tor Bjornson (29) oženio se terapeutkinjom i zaljubljenicom u fitnes Kelsi Henson u rodnom mu Islandu. Glumac je ovu srećnu vest potvrdio na društvenim mrežama i objavio crno-belu fotografiju na kojoj je doteran u odelu s kravatom dok je njegova supruga bila u preslatkoj haljini.

- Zadovoljstvo mi je što te sada mogu zvati svojom suprugom. Baš sam uzbuđen što ćemo u budućnosti zajedno prolaziti kroz razne pustolovine - napisao je Tor uz fotografiju.

Tor Bjornson i Kelsi
Tor Bjornson i Kelsi foto: Instagram

I Kelsey se pohvalila fotografijom novopečenog bračnog para i nasmijala svoje pratitelje komentarom.

- Veselim se što ću vući za sobom ovog velikog čoveka do kraja svog života. Volim te sada i zauvek i obećavam ti da ću uvek biti uz tebe kroz sve što nam život donese. Volim te, bebo - rekla je.

Tor i Kelsi
Tor i Kelsi foto: Instagram

Par je bio u vezi od prošle godine, a ljudima je uvek bilo smešno da ih vide zajedno zbog razlike u visini. Komentarisali su da mu devojka izgleda kao kći i pitali su se kako se ljube. Naime, Tor je visok 206 centimetara, a Kelsi mu s 158 centimetara visine 'nije ni do ramena'. Njegova devojka kaže da kada žele da se poljube, on mora da se sagne, a ona da se popne na prste. Ogromna je razlika i u kilaži - Tor ima 180, a Kelsi 52 kilograma.

- Ili mu jednostavno kažem da me podigne, drugačije nema smisla - pojašnjava Kelsi. Bjornson je zvanično najjači čovek na svetu, ali to ne sprečava 'hrabre fanove' da mu šalju negativne i uvređujuće komentare.

Glumac se godinama takmičio za titulu 'strongmena', a u julu ove godine na Filipinima ju je i osvojio. Pre osam godina bio je šesti, a 2012., 2013. i 2015. osvojio je treće mesto. Na drugom mestu je bio 2014. te 2016..

Najviše ga ljuti ako su komentari upućeni njegovoj djevojci, članovima porodice i prijateljima, ali onda ima i jedinstven način rešavanja problema.

- To su samo 'internet ratnici'. Ne prihvatam uvrede, takve ljude jednostavno zablokiram na društvenim mrežama - rekao je Tor. Dodaje kako mu niko nikad nije pretio u stvarnom životu, samo preko Fejsbuka ili sličnih društvenih mreža jer se tada ohrabre i misle da mogu da ga ponize.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.