PRELUDA UTAKMICA U BALTIMORU: Taker promašio pretvaranje za produžetak, Remsi i dalje jedini neporaženi!
Baltimor Rejvens vs Nju Orleans Sejnt, Foto: Reuters

NFL, sedmi vikend

PRELUDA UTAKMICA U BALTIMORU: Taker promašio pretvaranje za produžetak, Remsi i dalje jedini neporaženi!

U petoj pobedi Sejntsa dva tačdauna bacio je Dru Bris, koliko je imao i Flako za Rejvense

Objavljeno:

Petriotsi, Remsi, Sejntsi, Čifsi i Čardžersi su nastavili da pobeđuju i u sedmoj nedelji NFL-a.

Remsi su i dalje jedini neporaženi, a razbili su i San Francisko 49erse 39:10. Džared Gof je bacio dva tačdauna, dok je Tod Garli istrčao još toliko za sedmu uzastopnu pobedu Ovnova.

Dramatično je bilo u Baltimoru gde je Džastin Taker promašio prvo "pretvaranje" u karijeri čime je "poklonio" pobedu Sejntsima 24:23. Džo Flako i Džastin Braun su 24 sekunde pre kraja doneli tačdaun Rejvensima za produžetak, ali je Taker omanuo. U petoj pobedi Sejntsa dva tačdauna bacio je Dru Bris, koliko je imao i Flako za Rejvense.

Čifsi su deklasirali Sinsinati Bengalse sa 35:10 u derbiju sedmog vikenda uz novu impresivnu partiju Patrika Mahomsa. On je bacio 358 jardi i četiri tačdauna (uz jedan presečen pas), dva za Karima Hanta koji je imao i jedno TD trčanje.

Petriotsi su podigli formu na maksimum što su potvrdili pobedom nad Bersima 38:31 u Čikagu. Tom Brejdi je bacio tri tačdauna, dva za Džejmsa Vajta za peti trijumf Petsa.

Čardžersi su savladali Tajtense rezultatom 20:19 za četvrtu uzastopnu pobedu, a istakao se Filip Rivers sa 306 jardi i dva tačdaun pasa.

Pantersi su pobedili Iglse sa 21:17 nakon impresivnog preokreta u Filadelfiji nakon 0:17 posle tri četvrtine. Kem Njuton je bacio dva tačdauna, a Kurtis Semjuel istrčao još jedan. Karson Venc je bacio takođe dva TD za Iglse.

NFL, sedma nedelja:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Petak: Kardinals – Bronkos 10:45

Subota: Čardžers – Tajtens 20:19 Bers – Petriots 31:38 Kolts – Bils 37:5 Džeguars – Teksans 7:20 Dolfins – Lajons 21:32 Džets – Vajkings 17:37 Igls – Panters 17:21 Bakanirs – Brauns 26:23 Rejvens – Sejnts 23:24 Najners – Rems 10:39 Redskins – Kaubojs 20:17 Čifs – Bengals 45:10 Utorak: Falkons – Džajants

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.