U FINALU JEDNA OD SLABIJIH PARTIJA! A šta bi bilo da su naše devojke u borbi za zlato igrale po ukusu selektora?!
Zoran Terzić sa Majom Ognjenović, Foto: ossrb.org

I opet su pobedile

U FINALU JEDNA OD SLABIJIH PARTIJA! A šta bi bilo da su naše devojke u borbi za zlato igrale po ukusu selektora?!

Selektor Terzić kaže da trenutno nema tolike doze sreće koliko su devojke očekivale da će je biti kada uzmu zlato

Objavljeno:

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je posle osvajanja Svetskog prvenstva da bi trebalo sačekati par dana kako bi se utisci slegli i svi postali svesni ostvarenog rezultata.

- Definitivno nije fraza, već je zaista teško naći reči u ovakvoj situaciji i posle ovog rezultata. Prevelika je sreća... Ovo je ostvarenje sna, koji smo sanjali poslednjih nekoliko godina, a evo sada smo ga i dosanjali. Možda sada i nije tolika doza sreće kao što smo mislili da će biti, možda sada i deluje normalno, ali treba sačekati par dana da se slegne i postati svestan svega što je urađeno - rekao je Terzić posle osvajanja Svetskog prvenstva u Japanu.

Srbija je osvojila prvo istorijsko svetsko zlato, pošto je u finalu u Jokohami sa 3:2 pobedila Italiju, a Terzić je ocenio da je igra bila "jedna od slabijih".

- Italija i mi nismo bili na nivou zbog same važnosti utakmice, ali ponovo se pokazalo da smo dovoljno jaki da u svakoj varijanti i situaciji pobedimo bilo kog protivnika. Svaka čast devojkama! Naporno su trenirale, provodile vreme, igrale... Pokazale su jedno pravo zajedništvo. One su sada prvakinje sveta i dalje nema - rekao je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.