VUČIĆ I BRNABIĆ NA ĆIRILICI ČESTITALI ODBOJKAŠICAMA: Ponosan sam na vas! Hvala vam u ime Srbije i srpskog naroda!
Srpske odbojkašice su osvojile svetsko zlato, Foto: Promo/OSSRB

najbolje na svetu

VUČIĆ I BRNABIĆ NA ĆIRILICI ČESTITALI ODBOJKAŠICAMA: Ponosan sam na vas! Hvala vam u ime Srbije i srpskog naroda!

Pljušte čestitke zvaničnika na račun novih svetskih šampionki

Objavljeno:

Aleksandar Vučić uputio je čestitku srpskim odbojkašicama koje su ove subote postale šampionke sveta.

Naše "gracije" su evropskom zlatu dodale i ono planetarno trijumfom nad Italijom u dramatičnom finalu sa 3:2 u setovima.

- Veličanstvena pobeda! Prvo svetsko zlato srpskih odbojkašica! Ponosan sam i zadivljen borbenošću i prikazanim znanjem i umećem na terenu! Čestitam od srca! Hvala vam na svemu u ime Srbije i celokupnog našeg naroda - poručeno je putem Tviter naloga predsednika Srbije.

Na isti način je čestitala i premijerka Ana Brnabić, ali na ćirilici.

- Srbija je šampion sveta! Hvala devojkama i stručnom štabu, nacija se ponosi vama!

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je odbojkašicama Srbije, njihovom stručnom timu i Odbojkaškom savezu Srbije.

- Naše odbojkašice pokazale su još jednom da ogroman rad, velika želja, požrtvovanost, izuzetan timski duh i sloga uz individualni kvalitet jesu snaga i jedini put do reprezentativnih medalja. Vi ste primer i motiv i ponos za sve nas, hvala vam na svemu što ste doneli Srbiji ovim istorijskim uspehom srpskog sporta - navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije Zorana Mihajlović je čestitala dobijanje medalje u Jokohami.

- Istorijski uspeh koji ste danas postigle pokazuje da je samo najbolje dovoljno dobro za vas. Posle evropskog zlata i olimpijskog srebra, svetska medalja je tu da potvrdi da ste krojene za blistave puteve napred, motivišući nas sve da samo ako damo sve od sebe možemo uspeti - kazala je Mihajlović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.