DOKLE VIŠE SPRDNJA? Ponašanje kao da je Japan u polufinalu, rivalke smeštene u ćumeze i opet igranke oko termina
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Foto: Odbojkaški savez Srbije

SP ZA ODBOJKAŠICE

DOKLE VIŠE SPRDNJA? Ponašanje kao da je Japan u polufinalu, rivalke smeštene u ćumeze i opet igranke oko termina

U igrariji je stradala srpska reprezentacija

Objavljeno:

Kad ne možeš da ih pobediš na terenu onda im zapržiš čorbu van njega.

Tom logikom se vode organizatori Svetskog prvenstva u Japanu koji su ponovo pokazali da ih niko i ništa sem njihove reprezentacije ne zanima. Posle menjanja termina utakmica i sistema takmičenja usledio je novi organizatorski šou program.

Organizatori su misle da se Svetsko prvenstvo igra zbog japanske selekcije i ponašaju se kao da je Japan ostvario plasman u polufinale, a dobro znamo da nije. Na njihovu veliku žalost, Japanke će sa, još aktuelnim svetskim šampionkama Amerikankama igrati za peto mesto i taj meč je zakazan za najbolji termin u petak, u 12.20 po srpskom odnosno 19.20 po lokalnom vremenu. Utakmice koje odlučuju o medaljama biće igrane tri i šest sati ranije.

Da je samo termin utakmice između Japana i SAD i to što su ove dve reprezentacije stigle pre svih u Jokohamu sporno, niko se ne bi bunio. Međutim, dodeljeni su i katastrofalni termini za trening. U ovoj igrariji stradale su reprezentativke Srbije koje će jutarnji trening u dvorani u kojoj se igraju utakmice odraditi dan ranije u 9.30, a popodnevni u dvorani bez tarafleksa u 15.30. Za SAD i Japan, obezbeđeni su termini od 16 i 17 časova u Jokohama Areni.

Kao šlag na tortu došao je i smeštaj u spolja lepom hotelu "Prins" na koji se svi žale osim domaćina. Sobe u ovom zdanju su toliko "velike" da dve devojke ne mogu da otvore kofere u isto vreme, a poznato je da ženske torbe nisu male. Nadamo se da ništa od ovoga neće uticati na četu Zorana Terzića i da će srpske odbojkašice maksimalno spremne i koncetrisane dočekati polufinale sa Holandijom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.