PARTIZAN I ODBOJKAŠKA SRBIJA DOBILI SVOJU HALU: Momci i devojke su nam među 4 na svetu, a trenirali su na parketu!
Otvorena hala Impuls koja će specijalno služiiti za odbojku, Foto: OK Partizan

Konačno na svome

PARTIZAN I ODBOJKAŠKA SRBIJA DOBILI SVOJU HALU: Momci i devojke su nam među 4 na svetu, a trenirali su na parketu!

Otvorena je prva hala specijalizovana za odbojku

Objavljeno: 21:30h

Srbija je dobila prvu dvoranu, specijalizovanu isključivo za odbojkaški sport.

Hala Impuls na Novom Beogradu u ponedeljak je i zvanično otvorena uz veliki broj zvanica. Koristiće je sve uzrasne kategorije Odbojkaškog kluba Partizan, ali po potrebi i reprezentativne selekcije Srbije.

Na svečanom otvaranju pričali su nekadašnja legenda Partizana Željko Tanasković i predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić.

Otvaranje odbojkaške hale koju će koristiti OK Partizan i reprezentacije Srbije
Otvaranje odbojkaške hale koju će koristiti OK Partizan i reprezentacije Srbije foto: OK Partizan

- Do juče smo sanjali, a od danas je stvarnost da imamo odbojkašku dvoranu. Imamo tri terena sa gelflor podlogom, fizio centar, teretanu, sportsku prodavnicu, restoran. Partizan sada ima sve preduslove da napreduje, da stvara igrače i da napravimo nešto više u odbojci - istakao je na otvaranju Željko Tanasković.

Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, bio je vrlo zadovoljan celokupnim objektom.

Zoran Gajić na otvaranju prve specijalno odbojkaške hale u Srbiji
Zoran Gajić na otvaranju prve specijalno odbojkaške hale u Srbiji foto: OK Partizan

- Dve naše reprezentacije, prvo muška, a sad i ženska, su među četiri najbolje ekipe na svetu. A, na prvenstva smo otišli tako što smo trenirali na parketu, nisu ni osetili podlogu na kojoj će igrati. Zamislite da se košarkaši spremaju na betonu, da bi igrali na parketu. Ili fudbaleri na nekoj livadi, a da treba da igraju na sređenoj travi. Sada imamo ove terene i ovo je nešto što je nedostajalo odbojci - istakao je Zoran Gajić.

Među gostima na promociji bila je novoizabrana Mis Srbije Sanja Lovčević. Bio je tu i Miroslav Mišković (ispred grupacije Delta Holding), Aca Jovanović (pomoćnik ministra inostranih poslova Republike Srbije), Dragan Jeremić (državni sekretar u Ministarstvu zaštite državne sredine), Predrag Danilović i Dejan Tomašević (Košarkaški savez Srbije), Ivana Jovanović, Marija Mihajlović i Slobodan Đurić (Sportske igre mladih Srbije).

Veliki aplauz dobili su odbojkaši i odbojkašice Partizana, koji su izašli pred prisutne, predstavivši se u klupskim obeležijima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.