F6: Terzić očekuje pobedu protiv domaćina i demantuje da je ekipa u krizi!
Zoran Terzić, selektor reprezentacije Srbije, Foto: Beta

SVETSKO PRVENSTVO, JAPAN

F6: Terzić očekuje pobedu protiv domaćina i demantuje da je ekipa u krizi!

Reprezentativka Tijana Malešević je istakla da ekipa u dobrom raspoloženju dočekuje meč protiv Japana, kao i da će pružiti svoj maksimum

Objavljeno:

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je danas da će njegova ekipa na F6 Svetskog prvenstva igrati sa znatno više motiva i energije, nego što je to bio slučaj u poslednje dve utakmice.

Srbija će sutra u Nagoji od 12.20 po srednjeevropskom vremenu igrati protiv Japana u prvoj utakmici Grupe G Svetskog prvenstva.

- Mislim da nismo imali krizu igre, u tom smislu da smo pali u formi, nego jednostavno, što je isto vrlo loše, motiv nije bio na onom nivou na kom je bio dok nismo obezbedili prolaz na fajnal-siks. Očekujem znatno motivisaniju ekupu nego u prethodnom meču protiv Japana. Igraćemo kompletni i Tijana (Bošković) je danas trenirala. Nadam se da će rezultat biti drugačiji nego što je to bio slučaj prošli put protiv Japana - rekao je Terzić.

Zoran Terzić očekuje dobru partiju svojih izabranica
Zoran Terzić očekuje dobru partiju svojih izabranica foto: Odbojkaški savez Srbije

Reprezentativka Tijana Malešević je istakla da ekipa u dobrom raspoloženju dočekuje meč protiv Japana, kao i da će pružiti svoj maksimum. - Znamo dobro Japan, znamo šta da očekujemo. Svesne smo grešaka iz prethodnog duela s njima. Sutra očekujem težu utakmicu nego što je to bilo, s obzirom na to da će tribine biti pune. Spremne smo, sigurna sam da ćemo prikazati dobru igru, bolju nego u prethodna dva duela - rekla je Maleševićeva

Tijana Malešević, reprezentativka Srbije
Tijana Malešević, reprezentativka Srbije foto: Promo/OSSRB

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.