SRPKINJE SPREMAJU OSVETU: U nedelju sa Japankama, a motiva ima na pretek
Ženska odbojkašaka reprezentaciija Srbije, Foto: Odbojkaški savez Srbije

SP ZA ODBOJKAŠICE

SRPKINJE SPREMAJU OSVETU: U nedelju sa Japankama, a motiva ima na pretek

Sada je ulog veći

Objavljeno: 21:39h

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u nedelju počinje učešće fajnal-siksu Svetskog prvenstva u Japanu.

Poslednje dve utakmice u drugoj fazi protiv Japana i Holandije su za zaborav pošto su to do sada jedina dva poraza srpskih odbojkašica. U borbi za polufinale srpskim odbojkašicama rivali su Japan i Italija.

Zoran Terzić
Zoran Terzićfoto: Beta

Malo je stručni štab brinuo povreda Tijane Bošković, ali će sve igračice biti spremne za nedelju i meč sa Japankama u 12.20.

- Kako stoje stvari igraćemo kompletni. Raduje podatak da je Tijana Bošković trenirala. Nismo mi imali krizu rezultata ili da smo nešto pali u formi. Jednostavno devojke kao da su igrale malo bez motiva od momenta kada smo obezbedili plasman na “fajnal siks”. Sada je ulog veći, verujem da će i motiv biti na nivou meča koji ćemo igrati, tako da verujem i da će rezultat biti drugačiji - rekao je Zoran Terzić.

U prethodnom duelu sa Japanom, mnogo problema protivnicama zadavala je Milena Rašić.

- Dovoljno se dobro poznajemo i imale smo dovoljno vremana da se pripremimo za revanš. Nedostajale su nam tada neke stvari, pa ćemo malo morati da poradimo na njima. Tu pre svega mislim na strpljenje koje će nam biti potrebno pre svega zbog njihove upornosti u odbrani. Verujem da možemo dobro da odigramo. Osmeh je tu, motivacija takođe i nadam se najboljem - izjavila je Rašićeva.

Tijana Malešević
Tijana Malešević foto: Promo/OSSRB

Znaju srpske odbojkašice da će u nedelju biti paklena atmosfera sa Japankama.

- Znamo šta od njih možemo da očekujemo, a i svesni smo da će ovog puta tribine biti prepune. Biće teže sa te strane, ali nalazimo se u trećoj fazi Svetskog prvenstva što svakako govori o jačini protivnika, i spremne smo na sve što nas očekuje. Verujem u nas, ovaj duel očekujemo u dobrom raspoloženju, sa potrebnom energijom i verom u sebe - rekla je Tijana Malešević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.