Denver je NFL šampion! Najbolja odbrana lige pregazila favorizovane Panterse! (FOTO) (VIDEO)

od napada ostali dugmići

Denver je NFL šampion! Najbolja odbrana lige pregazila favorizovane Panterse! (FOTO) (VIDEO)

Pejton Mening se oprostio od aktivnog igranja drugom trofejom "Vinsa Lombardija" koji je osvojio, a za to bi trebalo da zahvali čeličnim defanzivcima Bronkosa
Objavljeno:

Velike i važne utakmice uvek dobija odbrana. Ovo nepisano pravilo se potvrdilo i na 50. Superboulu u kome je Denver pobedio favorizovanu Karolinu 24:10 i osvojio titulu NFL šampiona. Zaustaviti najbolji napad u ligi koji je tokom ligaškog dela takmičenja prosečno osvajao 31,5 poena po utakmici, a u plej-ofu su dodali na to još 80 ukupno, je zaista veliki podvig, ali to je uspela da uradi strašna odbrana Bronkosa.

Pejton Mening uspeo je da, najverovatnije, u svojoj poslednjoj utakmici u karijeri po drugi put osvoji trofej "Vinsa Lombardija" i tako se izjednači sa bratom Ilajem, ali da ponovimo, nije on taj koji je vodio svoj tim ka pobedi, već fantastični Miler, Ver, Džekson Filips...
Najkorisniji igrač lige, kvoterbek Karoline Kem Njuton, nije se video na terenu, delovao je zbunjeno i izgubljeno, previše je značaj meča uticao na njega. Defanzivci Denvera su jurišali na njega "kao psi pušteni s lanca" i zato ne čudi da je čak 6 puta na meču bio "sekovan", a na taj način i potpuno izbačen iz igre.
S takvim razvojem događaja na terenu Pantersi nisu imali šta da traže u ovom meču. Denver je došao do trećeg trofeja "Vinsa Lombardija" u svojoj istoriji.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.