DETALJ KOJI NIKO NIJE PRIMETIO: Konor se usred borbe izvinjavao Habibu, bukvalno ga je molio za milost!
Foto: Printscreen/Dailymotion

NOVI MOMENTI

DETALJ KOJI NIKO NIJE PRIMETIO: Konor se usred borbe izvinjavao Habibu, bukvalno ga je molio za milost!

Lepo kaže Čarls Barkli: Zašto ulaziš u frku ako si slabiji?

Objavljeno:

internetom je počeo da kruži vrlo zanimljiv snimak, na kom vidimo kako se Konor Mekgregor izvinjava Habibu Nurmagomedovu ili barem pokušava da smanji količinu besa s kojom je ovaj ušao u borbu.

U pitanju je situacija s kraja treće runde, piše Fajt sajt. Habib i Konor nalazili su se u klinču, a dok ih je Herb Din razdvajao, jako se dobro čuje Mekgregor kako govori: “Sve je ovo samo posao”, što su mnogi shvatili kao način izvinjavanja ili barem pokušaja Irca da svog protivnika smiri po pitanju njegovog ubilačkog instinkta s kojim je ušao u borbu, koji ga nije napustio ni nakon što je Irac tapkao i predao meč.

Nurmagomedov se odmaknuo, nasmešio i cinično svom protivniku poručio: “Hej, misli da je tako”, a vrlo brzo u četvrtoj se rundi pobrinuo za to da taj posao i završi.

U svakom slučaju, Konor se vrlo brzo iznenadio sirovom snagom i snagom volje svog protivnika, koji ovde nije ušao samo s namerom pobede. Habib je ušao s ozbiljnom namerom da Irca povredi i nanese mu poraz kakav ovaj neće dugo zaboraviti. Mekgregor je to prepoznao pa je pokušao da ublaži odnose već tokom borbe, što mu nije uspelo.

Jednostavno, Habib Nurmagomedov nije tip koji smatra kako je u najavi borbe dozvoljeno reći sve što ti padne na pamet. Za njega postoje neke granice, za koje je izjavio kako ih je Konor prešao pa je odlučio da ga zbog toga kazni. I to je u velikoj meri uspeo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.