ČIFSI I REMSI I DALJE STOPROCENTNI: Lud vikend u NFL ligi, produžetak igran na čak dva meča!
Foto: AP

NFL, peti vikend

ČIFSI I REMSI I DALJE STOPROCENTNI: Lud vikend u NFL ligi, produžetak igran na čak dva meča!

Ko voli američki fudbal, sigurno je uživao prethodnih nekoliko dana...

Objavljeno: 18:04h

Detroit Lajonsi pobedili su Grin Bej Pekerse, Pitsburg Stilersi su bili ubedljivi protiv Atlante Falkonsa, Karolina Pantersi su u poslednjim trenucima savladali Njujork Džajantse, a Kanzas Siti Čifsi su zadržali maksimalan učinak i posle meča sa Džeksonvil Džeguarsima, što su uradili i Los Anđeles Remsi. Hjuston Teksansi pobedili su Dalas Kaubojse posle produžetka u poslednjoj utakmici petog vikenda.

Detroit je pobedio Grin Bej sa 31:23, a po goste sve je krenulo loše već u 5. minutu kada je specijalni tim Grin Beja izgubio loptu na jard od svoje end zone.

Ekipa Pitsburg Stilersa ubedljovo je savladala Atlanta Falkonse sa 41:17 i na taj način ostvarila prvu pobedu kod kuće u novoj sezoni.

Kanzas Siti Čifsi su i posle petog meča ostali neporaženi jer su pred svojim navijačima pobedili Džeksonvil Džeguarse sa 30:14.

Bafalo je iznenadio savladavši Tenesi u neizvesnom meču 13:12, ubedljiv trijumf ostvarili su Njujork Džetsi protiv Denvera, dok je Karolina u dve sekunde pre kraja zabeležila trijumf protiv Njujork Džajantsa.

Los Anđeles Remsi zadržali su stoprocentni učinak u ovoj sezoni NFL, pošto su bili bolji od Sijetl Sihoksa na gostovanju 33:31. Hjuston Teksansi pobedili su Dalas Kaubojse posle produžetka 19:16 (16:16) u poslednjem meču petog vikenda NFL. Bio je to veoma interesantan meč, rešen fild-golom u devetom minutu produžetka.

Rezultati

Bafalo - Tenesi 13:12 Karolina - Njujork Džajants 33:31 Sinsinati - Majami 27:17 Klivlend - Baltimor 12:9 (produžetak) Detroit - Grin Bej 31:23 Kanzas Siti - Džeksonvil 30:14 Njujork Džets - Denver 34:16 Pitsburg - Atlanta 41:17

Sijetl - LA Rems 31:33

Hjuston - Dalas 19:16 (produžetak)

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.