SRPSKA KAZNENA EKSPEDICIJA PREGAZILA I NEMAČKU: Pa, bre te Srpkinje igraju mušku odbojku!
Foto: Promo/OSSRB

Svetsko prvenstvo za odbojkašice

SRPSKA KAZNENA EKSPEDICIJA PREGAZILA I NEMAČKU: Pa, bre te Srpkinje igraju mušku odbojku!

Protivnici se nižu, a nižu se i pobede bez izgubljenog seta

Objavljeno: 08:50h

Gaze Srpkinje svakog ko im se nađe na putu na Svetskom prvenstvu u Japanu. Milina je gledati kako naše odbojkašice redom melju protivnice i ne dozvoljavaju im čak ni set da im oduzmu.

Moć i snagu njihovu ovog jutra su osetile Nemice 25:14, 25:20, 25:20, čiji je selektor u čudu gledao kako se naše "gracije" iživljavaju nad njegovim izabranicama.

- Sada su na vrhuncu. Više to liči na mušku odbojku. Nadam se da mogu da zadrže taj nivo. Dva prva seta su bila mnogo teška. Imale su samo jednu neiznuđenu grešku. I sa dobrim servisom nismo mogli da dobijemo - rekao je Feliks Koslovski.

Naredni rival Srpkinja su Holanđanke u borbi za prvo mesto
Naredni rival Srpkinja su Holanđanke u borbi za prvo mesto foto: Promo/OSSRB

U principu, ništa tu ne bi trebalo još dodavati, jer nemačka selekcija nije bila ništa više do prepreka koju su Srpkinje videle na svom putu i rešile da je preskoče.

Predvodila nas je Tijana Bošković sa 17 osvojenih poena, odmah do nje Brankca Mihajlović sa 15, a Milena Rašić je završila sa 13 poena na svom kontu.

Ovo je sedma pobeda srpskih devojaka i s pravom se šepute na prvom mestu u svojoj grupi, a slede im još okršaji sa Holanđankama i Japanom, pre nego pređu u naredni nivo takmičenja.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.