SAMO DA NIJE BILO MALERA SA BOJANOM: Terzić poručuje da je njena povreda ogroman minus!
Foto: Promo/OSSRB

Prolaz bez izgubljenog seta

SAMO DA NIJE BILO MALERA SA BOJANOM: Terzić poručuje da je njena povreda ogroman minus!

Selektor odbojkašica je zadovoljan prvom fazom, ali sada sledi teži deo

Objavljeno:

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe u prvoj fazi Svetskog prvenstva u Japanu.

- Zadovoljni smo ovim prvim delom u Hamamacuu, sve utakmice smo dobili maksimalnim rezultatom. Bilo je tu dobrih strana, čim smo pobeđivali na taj način, ali je sigurno bilo i nekih gde smo videli da još treba da popravimo neke elemente. Sve u svemu, možemo da budemo zadovoljni. Sada se spremamo za teži deo koji nas čeka u Nagoji - rekao je Terzić, prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Zoran Terzič zadovoljan prvim delom, sad sledi teška grupa u Osaki
Zoran Terzič zadovoljan prvim delom, sad sledi teška grupa u Osaki foto: Promo/OSSRB

Naše "gracije" ostvarila su i petu pobedu u Japanu, pošto je bila bolja od Portorika sa 3:0.

- Na današnjoj utakmici smo dali šansu igračicama koje nisu mnogo igrale do sada. Pokazale su da na njih može da se računa i to nam je zaista mnogo važno - rekao je Terzić.

Terzić je ukazao šansu svim igračicama
Terzić je ukazao šansu svim igračicama foto: Promo/OSSRB

Trijumf Srbije je, nažalost, ostao u senci povrede kolena Bojane Milenković. Stepen povrede biće poznat posle pregleda u bolnici u Hamamacuu, a svi u taboru Srbije se nadaju da nije reč o težoj povredi.

- Nažalost, desilo se to sa Bojanom... To je veliki minus za našu reprezentaciju, jer je ona jedan od važnih igrača i šrafova u našoj ekipi. Međutim, šta je tu je, to su neke stvari koje se dešavaju u sportu i koje treba prevazići na pravi način - rekao je selektor Srbije.

Teška povreda Bojane Milenković je bacila senku na meč
Teška povreda Bojane Milenković je bacila senku na meč foto: Promo/OSSRB

Odbojkašice Srbije će sutra otputovati u Nagoju, gde će se od 7. do 11. oktobra igrati mečevi druge faze takmičenja. Tačan raspored i satnica utakmica biće objavljeni najkasnije sutra. Po tri prvoplasirane selekcije iz E i F grupe izboriće plasman u treću rundu takmičenja, koja će se odigrati u Nagoji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.