CENA JE BILA PRESKUPA: Srbija bez izgubljenog seta kroz grupu, ali ostala bez Bojane! Krik se prolomio dvoranom!
Foto: Printscreen

Dalje ćemo morati bez nje

CENA JE BILA PRESKUPA: Srbija bez izgubljenog seta kroz grupu, ali ostala bez Bojane! Krik se prolomio dvoranom!

Po svemu sudeći za nju je Svetsko prvenstvo završeno

Objavljeno: 12:14h

Srpske odbojkašice su furiozno proletelele kroz prvu fazu Svetskog prvenstva bez izgubljenog seta, pošto je rano jutros pala i selekcija Portorika 25:23, 25:17, 25:23.

Ipak, ta pobeda je preskupo plaćena - teškom povredom Bojane Milenković sredinom drugog seta, bez koje smo vrlo verovatno ostali u nastavku šampionata.

1 / 17 Foto: Promo/OSSRB

Našoj odbojkašici je propalo koleno pri doskoku i samo se stropoštala na pod u velikim bolovima i sve ukazuje na to da se radi o vrlo teškoj povredi.

Što se tiče samog meča, nije bilo lako, što i rezultat pokazuje, a selektor Terzić je dao priliku i nekim igračicama koje nisu toliko igrale mnogo u dosadašnjem delu prvenstva.

Predvodila nas je Ana Bjelica sa 19 osvojenih poena, a uz nju su bile Tijana Malešević i upravo povređena Milenković sa po 7. Kod Portorikanki najefikasnija Santana 18.

Naša reprezentacija je prvu grupnu fazu prošla sa 5 pobeda uz set količnik 15:0, pa kao prvoplasirana iz grupe ide dalje. Uz nas su dalje prošli još Brazil, Dominikanska Republika i Portoriko.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.