ZOVU GA ZVER, A BRAT JE VELIKE RIJALITI ZVEZDE: Bio je NAJJAČI ČOVEK NA BALKANU, a onda se desila KATASTROFA!
Foto: Facebook

LUDA PRIČA

ZOVU GA ZVER, A BRAT JE VELIKE RIJALITI ZVEZDE: Bio je NAJJAČI ČOVEK NA BALKANU, a onda se desila KATASTROFA!

Mali je broj onih koji znaju priču o ovom fantastičnom borcu...

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Tomislav Spahović je bio jedan od najboljih MMA boraca na Balkanu.

Momak zvani "Bosanska Zver" ponovo je aktuelan u javnosti, ali ne zbog sebe samog, već zato što njegov rođeni brat Benjamin trenutno učestvuje u rijalitiju Parovi.

Čak i on se izdaje za MMA borca, ali kako nam kaže stručni konsultant Dušan Džakić, to i nije baš tako:

- Benjamin nije borac, on je možda uradio par amaterskih mečeva, što ne znači da ste borac. Njegov brat Tomislav, s druge strane, sjajan je u tome što je radio i bio je najbolji na Balkanu u kategoriji do 92 kilograma, sve dok se nisu desili oni nemili događaji o kojima iz poštovanja prema njemu neću pričati - rekao je za Espreso.co.rs uvek raspoloženi Dule.

A, kakvi bismo mi to bili novinari kada nas ne bi zainteresovala takva izjava, pa smo morali i da malo istražimo koji su to "nemili događaji" lišili BiH jednog od najboljih MMA fajtera u istoriji ove države.

Tomislav Spahović, koji se trenutno nažalost nalazi u ozloglašenom zatvoru u Zenici, je 22. aprila 2016. godine u ulici Nusreta Prohića u Sarajevu počinio ubistvo tako što je ispalio pet hitaca u pravcu vozila u kojem se nalazio Amil Gec, a koji je usled zadobijenih povreda dan kasnije preminuo.

Spahović je sedam dana posle ubistva proveo u bekstvu da bi se na kraju predao policiji. Kamere postavljene na zgradu gde se ubistvo dogodilo zabeležile su kretanje osumnjičenih te momenat kada je ubijen Gec, odnosno kada je Tomislav "Zver" Spahović ispalio najmanje pet hitaca u pravcu vozila u kojem se Gec nalazio.

Za ovo krivično delo dobio je sedam i po godina u ozloglašenoj Zenici.

Pogledajte kako izgleda njegov trening u zatvoru... Ni robija ga nije sprečila da i dalje trenira i ostane prava Bosanska Zver!

Koliko je veliki borac Spahović bio u nekim momentima svedoče i sledeće reči legendarnog Hrvata Mirka "Kro Kap" Filipovića.

- Vrhunski je 'fajter' i ima bombu u rukama. Pred njim je velika karijera ako bude uporan i discipliniran - napisao je tada Kro Kap.

Ako vam nisu samo Filipovićeve reči dovoljne, njegov skor govori sam za sebe. Spahović je u profesionalnoj karijeri ostvario osam pobeda i šest poraza, od čega je čak pet trijumfa bilo nokautom, a jedan predajom rivala.

- Molim vas, svi koji poznajete porodicu Spahović, nagovorite Benjamina da izađe iz Parova, jer sramoti svoju porodicu, a posebno oca koga znam i koji je sjajan čovek - rekao je Džakić za Espreso.co.rs.

Šta kaže naša cenjena publika, da li ste znali priču o bratu rijaliti zvezde Benjamina Spahovića? Inače, pratite Espreso.co.rs narednih dana, jer ćemo vam ispuniti želju da Dušan Džakić čita Tvitove u sebi u našoj specijalnoj rubrici Espreso Tviter.

Znamo da ste to dugo čekali!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.