NFL ŠAMPION JE PAO: Titani pretvorili Orlove u piliće, Grin Bej i Nju Ingland više nego sigurni
Foto: AP

LUDNICA U SAD

NFL ŠAMPION JE PAO: Titani pretvorili Orlove u piliće, Grin Bej i Nju Ingland više nego sigurni

Interesantan vikend u najboljoj svetskoj ligi američkog fudbala

Objavljeno:

Ekipe Grin Beja i Nju Inglanda zabeležile su ubedljive pobede protiv Bafala i Majamija u četvrtoj nedelji NFL lige. Šampioni Filadelfija Iglsi su poraženi od Tenesi Tajtansa.

Grin Bej je u retro dresovima povodom stote sezone slavio sa 22:0, a već od druge četvrtine nije se postavljalo pitanje pobednika.

Nju Ingland je bio ubedljiv protiv Majamija rezultatom 38:7, a Patriote su vodile 24:0 posle prvog poluvremena, kada je sve bilo rešeno. Brejdi je tada bacio dva tačdauna, a ukupno je u utakmici imao 274 jardi dodavanjem. Do kraja meča je legenda ovog sporta imao još jedan tačdaun, a Majami Dolfinsi su uspeli samo da postignu jedan tačdaun pa su tako izbegli sudbinu Bilsa koji su ostali na nuli protiv Grin Beja.

Najinteresantniji meč bio je sledeći: Tenesi je dobio Filadelfiju 26:23 posle produžetaka. Markus Mariota je na ovom meču imao 344 bačenih jardi uz dva tačdauna, dok je Karson Venc imao 348 jardi uz takođe dva dodavanja za tačdaun.

Džeksonvil je slavio protiv Njujork Džetsa 31:12, Dalas je bio bolji od Detroita 26:24, dok je Hjuston slavio posle produžetka u Indijanapolisu 37:34. Los Anđeles Remsi su savladali kod kuće Minesotu 38:31, a Sinsinati je bio bolji od Atlante 37:36. Čikago Bersi su ubedljivo porazili Tampa Bej Bakanirse 48:10.

San Francisko 49-ersi pretrpeli su deveti uzastopni poraz na gostovanjima L.A. Čardžersima. Domaći tim je u neizsvesnom duelu slavio 29:27.

Njujork Džajantsi su na svom terenu poraženi do Nju Orleans Seintsa 18:33. Fantastičan duel odigrali su Ouklend Rejdersi i Klivlend Braunsi, na kraju su Rejdersi slavili posle produžetka 45:42.

U poslednjem nedeljnom duelu u NFL, Baltimor Rejvensi bili su bolji od Pitsburg Stilersa sa 26:14.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.