BRAZIL ZASLUŽENO POBEDIO: Grbić nije razočaran i najavljuje žestoku borbu za bronzu!
Foto: Odbojkaški savez Srbije

sp u odbojci

BRAZIL ZASLUŽENO POBEDIO: Grbić nije razočaran i najavljuje žestoku borbu za bronzu!

Utakmica za treće mesto na programu je sutra od 17.00

Objavljeno:

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je večeras da se Brazil zasluženo plasirao se u finale Svetskog prvenstva, ali je i istakao da bi osvajanje bronzane medalje bila kruna dobrog šampionata koji je odigrala njegova ekipa.

Aleksandar Atanasijević na servisu
Aleksandar Atanasijević na servisu foto: Odbojkaški savez Srbije

- Sve što su igrali do sada nije bilo ni blizu ovog večeras. Igrali su 3:2 sa Francuskom, pa su izgubili od Holandije, gubili su 2:0 od Rusije gde su praktično bili eliminisani... Večeras su zaista imali veoma jaku utakmicu, mislim da su apsolutno zasluženo pobedili - rekao je Grbić nakon meča.

Odbojkaši Srbije izgubili su danas od selekcije Brazila sa 3:0 u polufinalu Svetskog prvenstva u Italiji i Bugarskoj.

- Moji momci nisu odigrali loše, detalji su rešili utakmicu u sva tri seta, u smislu da je kvalitet njihove odbojke presudio. U prvom setu su napravili tri-četiri asa, na početku su napravili taj 'gep' koji nismo uspeli do kraja da okrenemo. U drugom setu smo igrali egal dok nas nisu tri puta zaredom izblokirali jedan na jedan - rekao je Grbić.

Marko Podraščanin i Srećko Lisinac
Marko Podraščanin i Srećko Lisinac foto: Odbojkaški savez Srbije

- Sve je bio njihov kvalitet, nije ništa tu bilo da smo mi nešto grešili ili da smo kao protiv Poljske imali osam servis grešaka... Odigrali su večeras najbolju utakmicu i mislim da su zasluženo pobedili - dodao je selektor Srbije.

Srbija će se sutra boriti za treće mesto na šampionatu sa poraženim timom iz drugog polufinala u kojem se sastaju SAD i Poljska.

- Nama ostaje sutra da izađemo na teren sa željom da osvojimo medalju jer bi to bila kruna jednog jako dobrog Svetskog prvenstva koje smo do sada odigrali - rekao je Grbić.

Utakmica za treće mesto na programu je sutra od 17.00.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.