SRBIJA, IPAK, IMA DUŠU: Bili smo na sportskom bazaru za ugroženu decu i vratila nam se vera u našu naciju!
Foto: Espreso.co.rs

prelepa manifestacija

SRBIJA, IPAK, IMA DUŠU: Bili smo na sportskom bazaru za ugroženu decu i vratila nam se vera u našu naciju!

Najviše pažnje privukao je Duško Vujošević

Objavljeno: 22:43h

Jovan Simić je organizovao treći po redu humanitarni Sportski bazar, a sav prihod od ove velike humanitarne akcije namenjen je Humanitarnoj organizaciji “Zajedno za život” koja uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja kao I njihovim porodicama.

Sjajna atmosfera je vladala u Dorćol Platzu, posetioci su imali priliku da se druže sa sportistima i drugim poznatim ličnostima i da od njih lično kupe dresove, majice, knjige, suvenire i razne druge zanimljive stvari.

Najviše pažnje privukao je Duško Vujošević sa kim smo razgovarali o aktuelnim dešavanjima u srpskom sportu, a intevju sa legendom Partizana ćete moći da čitate na našem sajtu.

Duško Vujošević izašao je u susret svim obožavaocima i neumorno se slikao sa njima
Duško Vujošević izašao je u susret svim obožavaocima i neumorno se slikao sa njimafoto: Espreso.co.rs

Redovni posetioci ovakvih i sličnih događaja Zoran Kesić, Inspektor Blaža i ekipa Državnog posla u statavu Dimitirije Banjac i NikoaŠkorić bili su zaduženi za smeh i izuzetnu atmosferu.

Saša Pavlović, Zorana Arunović, Dejan Majstorović, Marko Ždero, Dušan Borković, Igor Brakus, Boško Ćirković (Škabo) i mnogi drugi su takođe dali veliki doprinos Trećem Sportskom bazaru i učinili da se gosti osete dobrodošlo i veoma prijatno.

Saša Pavlović nije skidao osmeh sa lica
Saša Pavlović nije skidao osmeh sa licafoto: Espreso.co.rs

Treći humanitarni Sportski bazar obeležio je i tačno godinu dana rada Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koju je pokrenuo Jovan Simić, pokretač humanitarnih aukcija dresova, Sportskih Bazara i velikih humanitarnih utakmica.

Sredstva prikupljena od sportske opreme i rekvizita biće usmerena ovoj organizaciji koja već godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, te je tako već donirala preko četiri miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece i jedna je od retkih humanitarnih organizacija koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenje svim članovima porodice.

1 / 12 Foto: Espreso.co.rs

Humanitarna organizacija “Zajedno za život” funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu.

Ovo je bila prilika da se lansira kampanja „Superheroj“ za koju je snimljen i poseban video u kojem je učestvovao i naš košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica, ambasador Humanitarne organizacije „Zajedno za život“.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.