GRBIĆ POSLE VELIKE POBEDE: Konačno! Od prevelike želje nismo iskoristili šanse, a mogli smo ranije da ih rešimo!
Foto: EPA/Adam Warzawa

GOSPODIN

GRBIĆ POSLE VELIKE POBEDE: Konačno! Od prevelike želje nismo iskoristili šanse, a mogli smo ranije da ih rešimo!

Legenda srpske odbojke posle prve pobede na Francuskom u poslednjih sedam godina (na zvaničnim takmičenjima)

Objavljeno:

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić oduševljen je posle pobede nad Francuskom od 3:2 u prvom kolu druge faze Svetskog prvenstva.

- Konačno, to je odlična reč za ovaj meč! Mislim da ih poslednjih sedam godina nismo pobedili na nekom zvaničnom takmičenju. Važnost ove utakmice je u tome i veća zato što je ovo njima bila poslednja šansa da ostanu u igri za plasman na F6 u Torinu. Prema tome, zaista smo odigrali utakmicu srcem bez obzira što u određenim situacijama čak od prevelike želje nismo iskoristili prilike koje obično rešavamo. Da smo ih ranije iskoristili, mislim da bi ova utakmica bila i ranije gotova - ekao je selektor Srbije.

Dodao je da nije mala stvar savladati "trikolore", ali da je još važnije - ne gledati ko je rival:

- Pobediti Francusku koja je u poslednjih deset godina jedna od najjačih reprezentacija na svetu i to pokazuju i njihovi rezultati jer svake godine igraju finala Lige nacija, Svetske lige, Evropskog prvenstva, mislim da je ekipa koja ima vrhunske igrače, u ovakvoj atmosferi je sjajno. Mislim da su momci još jednom pokazali volju za pobedom i jedinstvo. Svi su dali sve od sebe, pa i oni koji su ušli sa klupe. To smo mi i to je nešto što mi se dopada. To je jedini pravi put da idemo dalje i da igramo dan za danom utakmice, da gledamo samo sebe, a ne ko je preko puta nas - zaključio je Nikola Grbić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.