NEVEROVATNA TRAGEDIJA: Talentovana golferka pronađena mrtva nasred terena!
Foto: AP

pa dokle više?

NEVEROVATNA TRAGEDIJA: Talentovana golferka pronađena mrtva nasred terena!

Tužan dan u Americi...

Objavljeno: 14:57h

Talentovana španska golferka Selija Barkin Arozamena pronađena je mrtva na terenu u Ajovi. Njeno telo pronađeno je pored golf terena blizu njene torbe.

Posle uviđaja policija je utvrdila da je ona prvo bila napadnuta, a tek posle toga ubijena. Za krivično delo optužen je Kolin Danijel Ričards, koji je odmah uhapšen, 22-godišnjak koji nema stalnu adresu.

Ubijena 22-godišnja golferka je bila student građevine na Univerzitetu u Ajovi, stigla je tamo pre četiri godine, a uskoro je trebala da diplomira.

Selija Barkin Arozamena
Selija Barkin Arozamena foto: Reuters

- Selija je imala zarazan osmeh, vedru ličnost i svi koji smo je poznavali bili smo blagosloveni. Naša porodica duboko žali zbog ogromnog gubitka Selije, sjajnog studenta, sportiste i ambasadora Univerziteta Ajova Stejt - izjavio je Džejmi Pikford, čelnik sektora Univerziteta u Ajovi.

Bila je jedna od najtalentovanijih golferki, osvojila je turnih Big 12, kao i titulu na pojedinačnom Evropskom prvenstvu. Zbog odličnih nastupa u Americi proglašena je za najbolju sportiskinju Univerziteta Ajova Stejt, a obezbedila je i učešće na jednom od najvećih turnira, US Open.

Selija Barkin Arozamena
Selija Barkin Arozamena foto: Reuters

Bila je predstavnik Španije na Olimpijskim igrama mladih, a od 2015. do 2018. bila je redovni učesnik timskih evropskih prvenstava.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.