ŠTETA! Beđik i Vasić bez medalje na Svetskom prvenstvu
Foto: Veslački savez Srbije

BIĆE BOLJE

ŠTETA! Beđik i Vasić bez medalje na Svetskom prvenstvu

Glave gore, momci...

Objavljeno:

Miloš Vasić i Nenad Beđik Svetsko prvenstvo za seniore u Plovdivu završili su na devetom mestu u konkurenciji 25 posada. Srpski dvojac je s vremenom 6:32.70 zauzeo treće mesto u B finalu ove discipline u kojem su pobedili Česi Helešik i Podražil (6:29.14), a drugo mesto osvojili Britanci Kuk i Rositer (6:30.25).

Četvrto, peto i šesto mesto u borbi za plasman od sedmog do 12. mesta pripala su Južnoafrikancima Grinu i Britejnu (6:32.35), Belorusima Furmanu i Valadzku (6:32.38), odnosno Mađarima Juhasu i Simonu (6:40.38).

Naši reprezentativci su posle prvih 500 m bili su peti, a naredne dve četvrtine trke su iskoristili za prodor, prvo na četvrto, a potom i na treće mesto. U uzbudljivom finišu uspeli su da sačuvaju treće mesto i da tako šampionat u Bugarskoj završe kao ukupno deveti. U nedelju, 16. septembra 2018, tačku na nastup u Plovdivu staviće i Marko Marjanović. Naš skifista će se od 9,38 časova boriti u B finalu, za plasman od sedmog do 12. mesta ove discipline, sa čamcima Mađarske, Danske, Belorusije, Poljske i Švajcarske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.