NE ZOVE SE DŽABE BORAC: Spašen evropski šampion!
Foto: Print Screen Youtube

spas u zadnji čas

NE ZOVE SE DŽABE BORAC: Spašen evropski šampion!

Svaka čast Vladi zbog ovakvog poteza!

Objavljeno: 17:27h

Ranije danas rukometni klub Borac iz Banjaluke je objavio kako će zbog finansijskih problema obustaviti rad do daljnjeg, ali je ubrzo stigao odgovor Vlade Republike Srpske.

Oni će uplatiti na račun nekadašnjeg šampiona Evrope jednokratnu pomoć u iznosu od 100.000 KM kako bi spasili klub od gašenja.

- Zahvaljujemo se na pomoći Vladi Republike Srpske, predsednici Željki Cvijanović, kao i pomoćniku u ministarstvu porodice, omladine i sporta Draganu Jaćimoviću. Deo problema koji su nas mučili je rešen, pa će ekipe nastaviti da treniraju. Naša je želja da se što pre pronađe sistemsko rešenje za finansiranje kako ne bismo dolazili u ovakve situacije. Sad nakon ove pomoći osiguran je nastup u Evropi. Sutra ćemo imati i zvaničnu informaciju oko mečeva sa Bakuom gde će se igrati - izjavio je za direktor Borca Vladimir Branković.

Odmah nakon saopštenja kluba o radikalnim merama zbog nemogućnosti nastavka rada navijači su na Trgu Krajine postavili transparente na kojima piše "Stop rušenju BL sporta" i "Borik ne zaboravljamo".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.