Novi skandal srpskog MMA borca: Pretio ženi sekirom, prebio svedoka u Palati pravde, a sada je napao penzionera na Slaviji!
Foto: Facebook

SRAMOTNO

Novi skandal srpskog MMA borca: Pretio ženi sekirom, prebio svedoka u Palati pravde, a sada je napao penzionera na Slaviji!

Ponašanje kakvo ne priliči nijednom sportisti...

Objavljeno:

Ultimat fajter Miljan Đurašinović, koji je pretio ženi sekirom, pa onda na suđenju pretukao svedoka usred sudnice, ponovo je nasrnuo na slabijeg od sebe

Na Slaviji, u Deligradskoj ulici, došlo je do incidenta, kada je automobil "audi" van obeleženog pešačkog prelaza zakačio pešaka, 74-godisnjeg Nikolu P.

Prema nezvaničnim informacijama pešak je tada rukom namerno udario po haubi vozila. Zatim je vozač automobila izašao iz "audija" i udario u lice starijeg čoveka, koji je pao.

Pešak je prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu. Vozač "audija" se vratio u automobil i otišao u nepoznatom pravcu.

Miljan Đurašinović
Miljan Đurašinović foto: Youtube / Miljan Đurasinović

Prema nezvaničnim informacijama vozač "audija" je ultimat fajter Miljan Đurašinović, poznatiji kao Tasmanijski Đavo. Za njim se trenutno traga. Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

Inače, "Đavo" je poznat i po tome što je pre par godina pretio ženi sekirom, a kada ga je ona prijavila, nasrnuo je usred Palate pravde na jednog svedoka... Policija je, naravno, tada odmah reagovala!

BONUS VIDEO Espreso intervju: Uroš Trifunović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.