Ne preterano bratski: Zvezda pobedila moskovski Spartak sa 92:0!
Foto: Espreso.co.rs

surovo

Ne preterano bratski: Zvezda pobedila moskovski Spartak sa 92:0!

Nema prijateljstva na terenu

Objavljeno:

Proteklog vikenda odigran je prvi bratski Crveno-beli Kup između Crvene zvezde i velikih prijatelja Spartaka iz Moskve na inicijativu i u čast prijateljstva navijača dva kluba.

Rezultat 92:0 u korist beogradskih crveno-belih je bio neočekivano visok ako znamo da je u gostedolazio vice šampion Rusije.

Ragbisti Crvene zvezde
Ragbisti Crvene zvezde foto: Promo

- Rezultat jeste po malo iznenađujuć, ali svako ko je gledao utakmicu video je da je ekipa Spartaka došla u dosta podmlađenom sastavu usled određenih kadrovskih problema, tako da niko nije očekivao da momci od 16 godina naprave rezultat protiv polu-profesionalne ekipe Crvene zvezde. Čim je zakazan ovaj susret znali smo da će rezultat biti u potpuno drugom planu. Drago nam je da smo se povezali sa našom braćom, učvrstili odnose na sportskom planu i pružili ovim momcima veliko iskustvo. Prikazali su odličnu tehniku i kada kroz par godina fizički stasaju imaćemo odličnog protivnika, to znam jer su i mnogi Zvezdini momci trpeli ovakve poraze u mladosti, a sada postali šampioni - rekao je predsednik RLK Crvena zvezda, Željko Delić.

Sledeće godine Zvezda gostuje u Moskvi, a za dve godine Spartak opet dolazi u Beograd čime će ovaj Kup postati crveno-bela tradicija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.