Dejan Savić dobio sedam novih igrača za Ligu šampiona!
Foto: Beta/Branislav Božić

Vaterpolo liga šampiona

Dejan Savić dobio sedam novih igrača za Ligu šampiona!

Trebalo bi da predstavljaju osnov tima

Objavljeno:

Vaterpolisti Crvene zvezde u narednoj sezoni će igrati u Ligi šampiona.

To će biti prvo učešće "crveno-belih" u elitnom takmičenju od sezone 2012/13 kada su bili šampioni Evrope. Od kada je saopštena informacija da će Crvena zvezda igrati u Ligi šampiona, postavljalo se i pitanje ko će činiti ekipu pošto je mnogo igrača napustilo klub.

Pitanje igračkog kadra je rešeno dovođenjem sedam novih igrača. Na raspolaganju Dejanu Saviću biće Miloš Maksimović, Boris Popović, Dušan Vasić, Adria Bitadze, Kristijan Šulc, Luka Perković i Alesandro Kralj.

Za Crvenu zvezdu ranije su nastupali Kralj i Boris Popović, Maksimović i Vasić su igrali u Vojvodini i u inostranstvu, Bitadze je kapiten Gruzije, a Šulc juniorske reprezentacije Srbije. Za Zemun i Tenerife nastupao je Luka Perković. Ovi igrači bi trebalo da predstavljaju osnov tima.

Četiri izazova za tim
Četiri izazova za tim foto: Beta

Ne zna se da li je neko od igrača iz prošle sezone ostao, pre svih, talentovani Veljko Tankosić, pošto je u saopštenju kluba navedeno da će šansu dobiti i mlađi igrači.

- Vreme je da mlada generacija dobije šansu u vrhunskim takmičenjima i omogući svojim rezultatima da generacije koje dolaze nikada više ne budu bez bazena i krova nad glavom. Ime koje klub nosi nikada nije zloupotrebljeno već je svojim trudom i zalaganjem svakim danom opravdano - navodi se u saopštenju kluba.

Pored Lige šampiona, četu Dejana Savića očekuju još takmičenja u Jadran Triglav ligi, Super ligi Srbije i Kupu Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.