NA BERLINSKOM MARATONU KAO U HOROR FILMOVIMA! Krv je liptala na sve strane, ali je ona na kraju ipak pobedila! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Christian Bruna

Da vam se prevrne stomak

NA BERLINSKOM MARATONU KAO U HOROR FILMOVIMA! Krv je liptala na sve strane, ali je ona na kraju ipak pobedila! (FOTO) (VIDEO)

Voljga je na poslednjim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru zauzela peto mesto

Objavljeno: 15:45h

Publika koja je na ulicama Berlina pratila maratonsku trku održanu u okviru Evropskog prvenstva u atletici, imala je prilike da prisustvuje krajnje nevakidašnjoj i uznemiravajućoj sceni koja se odigrala tokom trke.

Naime, 29-godišnja Beloruskinja Voljga Mazuronak je u uvodnoj fazi nadmetanja bila potpuno krvavog lica, jer su joj pukli kapilari u nosu.

Iako je bila ometena situacijom koja je zadesila, Voljga je uspela da zadrži korak sa vodećom grupom i da uz pomoć sunđera sa punktova kraj staze, zaustavi krvarenje i obriše lice i ruke, pa je nakon kratke intervencije u poslednju deonicu Mazuronakova je ušla kao prva, ispred Francuskinje Klemens Klavin.

Krvava Voljga trči maraton
Krvava Voljga trči maratonfoto: AP

Ali tu nije bio kraj njenim problemima!

Beloruskinja je promašila skretanje pred završnicu, time je dozvolila Klavinovoj da je stigne, ušle su u poslednjih stotinak metara gotovo izjednačene, ali čelična snaga Voljgine volje izuvkla je poslednje atome snage iz tela i uspela je da osvoji zlato.

Voljga nakon intervencije i nastavka trke
Voljga nakon intervencije i nastavka trkefoto: EPA/Clemens Bilan

Voljga je na poslednjim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru zauzela peto mesto, tako da je na Evropsko prvenstvo došla kao kandidatkinja za zlato.

NE PROPUSTITE

ZA JAK IMUNI SISTEM: Prirodni napitak koji jača organizam i čisti telo od toksina!

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.