AIKIDO KLUB KOŠAVA PORUČUJE: Ako ne znate šta ćete sa sobom u avgustu - OJAČAJTE! Besplatni treninzi borilačke veštine u Beogradu!
Foto: Story/Vladimir Šporčić/Youtube/Printscreen/Espreso.co.rs

Svako je dobrodošao

AIKIDO KLUB KOŠAVA PORUČUJE: Ako ne znate šta ćete sa sobom u avgustu - OJAČAJTE! Besplatni treninzi borilačke veštine u Beogradu!

Aikido klub "Košava" vam daje jedinstvenu šansu da ojačate i telo i duh

Objavljeno: 15:51h

Velika popularnost borilačkih sportova doprinosi zanimljivosti televizijskog programa, ali gledanje u ekran je malo kome donelo nešto dobro. Zato beogradska škola aikidoa "Košava" nudi besplatno upoznavanje sa ovom japanskom ratničkom veštinom tokom čitavog avgusta u jednoj od prostranih sala Dečjeg kulturnog centra Majdan u Kozjačkoj ulici broj 3-5, gde je dobrodošao svako između 13 i 53 godine.

Borenje u ringu, oktagonu, na strunjačama ili tatamiju poslednjih godina praktično je postalo deo opšte fizičke kulture. Uviđajući da život nije ništa drugo do neprekidna borba, sve veći deo čovečanstva okrenuo se hobiju koji podrazumeva razne borilačke tehnike, bilo da je reč o udarcima, bacanjima ili polugama.

Aikido omogućava ne samo fitnes, već i nadgradnju karaktera
Aikido omogućava ne samo fitnes, već i nadgradnju karaktera foto: Story/Vladimir Šporčić

I zaista, vreme je pokazalo da ovakve veštine stvaraju ljude koji stvarnost prihvataju manje stresno i dramatično, a poslovne i životne izazove prihvataju i rešavaju smireno i efikasno.

Međutim, uprkos tome što je svaka borilačka veština istovremeno fitnes i nadgradnja karaktera, ispostavilo se da su treninzi sportske borbe, kao što su MMA ili boks, svojstveni mladim ljudima koji su spremni da većinu svog vremena posvete sportskim aktivnostima.

U aikido klub Košava dobrodošao je svako ko ima između 13 i 53 godine
U aikido klub Košava dobrodošao je svako ko ima između 13 i 53 godine foto: Aikido klub Košava

Kada dođu poslovne obaveze, deca i porodični život, česte povrede, umor i zahtevni raspored treninga jednostavno prestaju da budu opcija. I tu na snagu stupaju tradicionalne japanske veštine koje je čak i u tim uslovima moguće vežbati dugo i neprekidno. U prilog tome govori i činjenica da brojni majstori aikidoa treniraju čak i kad duboko zagaze u osmu deceniju života.

Aikido klub "Košava" ima dug portfolio u obučavanju kako dece i mladih, tako i veterana borilačkih veština, ali i onih koji pre toga nisu imali nikakve dodire sa borbom i sportom uopšte.

Ne propustite jedinstvenu priliku da spoznate ovu drevnu borilačku veštinu
Ne propustite jedinstvenu priliku da spoznate ovu drevnu borilačku veštinu foto: Aikido klub Košava

Šest majstora aikidoa (1 peti dan, 1 treći dan, 2 druga dana i 2 prva dana) otvoreni su za sva pitanja i nedoumice tokom svakog treninga, a balans između broja vežbača muškog i ženskog pola atmosferu čini opuštenom i zabavnom za svakoga ko dođe.

Prema tome, ukoliko vam je potrebna nova strast u životu, želite da ojačate psihički i fizički a nemate previše slobodnog vremena, obratite se Aikido klubu Košava.

Besplatni treninzi održavaju se ponedeljkom i sredom u 21 čas i subotom od 18 časova. Prijavu možete poslati na akkosava@gmail.com ili se javiti telefonom na 063/832-33-88.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.