PALI SE MAŠINA! Naši odbojkaški asovi hvataju zalet za Svetsko prvenstvo, a podršku im je dao ON! (FOTO)
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Prijatno iznenađenje

PALI SE MAŠINA! Naši odbojkaški asovi hvataju zalet za Svetsko prvenstvo, a podršku im je dao ON! (FOTO)

Bivši kapiten iznenadio igrače

Objavljeno:

Najbolja muška odbojkaška selekcija Srbije počela je u utorak pripreme za Svetsko prvenstvo čiji su domaćini Bugarska i Italija od 9. do 30. septembra.

Selektor Srbije Nikola Grbić na pripreme je pozvao 19 igrača. Na spisku se nalaze: tehničari Nikola Jovović, Maksim Buculjević i Ivan Kostić, korektori Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić i Dušan Petković, libera Nikola Rosić, Neven Majstorović i Goran Škundrić, blokeri Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić i Stevan Simić i primači Nemanja Petrić, Uroš Kovačević, Marko Ivović, Milan Katić i Lazar Ćirović.

Podršku je odbojkašima dao Dragan Stanković
Podršku je odbojkašima dao Dragan Stanković foto: Odbojkaški savez Srbije

Seniori Srbije na okupljanju su imali lepo iznenađenje, jer ih je posetio bivši kapiten Dragan Stanković koji je dojučerašnjim saigračima poželeo uspeh na Svetskom prvenstvu.

Odbojkaši će u Beogradu trenirati do 9. avgusta kada je predviđen odlazak na Pale gde će ostati do 25. avgusta kada će se vratiti u Beograd. Na Svetskom prvenstvu, Srbija će igrati u C grupi u Bariju sa SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom. Prvi rival biće SAD 12. septembra u 20.30 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.