BRAVO, ŠAMPIONE: Nekada najbolji igrač sveta pobedio tešku bolest i vraća se sportu! (FOTO)
Foto: Fonet

Sve najbole!

BRAVO, ŠAMPIONE: Nekada najbolji igrač sveta pobedio tešku bolest i vraća se sportu! (FOTO)

Sukno se prema rečima Tucka oporavio i prema pisanju hrvatskih medija mogao bi da se nađe u reprezentaciji već sledeće godine na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji

Objavljeno: 18:03h

Sandro Sukno, jedan od najbolji hrvatski vaterpolista ikada, uskoro bi trebao da se vratiti profesionalnom bavljenju sportom, potvrdio je selektor Hrvatske Ivica Tucak.

Selektor 'barakuda
Selektor "barakuda" Ivica Tucakfoto: Reuters

Selektor Vaterpolo reprezentacije Hrvatske, svečano je primljen u Šibeniku od strane predstavnika tamošnjih vlasti, u čast bronze osvojene na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u vaterpolu u Barseloni.

- Sandro je bio na pregledima u Zadru i svi nalazi su dobri. Danas ću se i sastati s njim u Šibeniku da porazgovaramo o njegovom zdravstvenom stanju, ali čini se da je s njim sve u redu - rekao je Tucak za "Šibenik.in".

Sukno, koji ima 27 godina, imao je operaciju srca zbog čega je morao da se povuče iz vaterpola, a neki su mislili da se nikada više neće vratiti profesionalnom bavljenju.

Sukno u akciji
Sukno u akcijifoto: EPA/Szilard Koszticsak

U ovoj situaciju veoma nečovečno pokazao se njegov tadašnji klub Pro Reko, koji je zbog bolesti raskinuo ugovor s najboljim vaterpolistom sveta za prošlu godinu. Sukno se prema rečima Tucka oporavio i prema pisanju hrvatskih medija mogao bi da se nađe u reprezentaciji već sledeće godine na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

BONUS VIDEO: KAPITEN UZEO MIKROFON I NAPRAVIO HAOS: Evo šta je Filip Filipović poručio navijačima sa balkona (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.