FILIPOVIĆ PO PRVI PUT O PESNICI U GLAVU PROTIV HRVATSKE: Počeo je da provocira još u aprilu, ali da će baš tako da udari... (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

NEKA MU JE REKAO

FILIPOVIĆ PO PRVI PUT O PESNICI U GLAVU PROTIV HRVATSKE: Počeo je da provocira još u aprilu, ali da će baš tako da udari... (VIDEO)

Kapiten je to lepo kapitenski sumirao!

Objavljeno:

Posle četvrtog uzastopnog zlata na Evropskim prvenstvima i neverovatnog uspeha srpskog vaterpola, ostaće upamćen i jedan nemili detalj, i to iz polufinalne utakmice sa Hrvatima.

Tada je kapitena Delfina Filipa Filipovića pesnicom iznad vode udario Loren Fatović. Srpski as i najbolji igrač turnira je ostao miran.

- HVS je ozbiljno organizovan savez. U februaru i aprilu su u Splitu i Rijeci igrali kvalifikacioni i finalni turnir Kupa Evrope i utakmice sa nama su predstavljene kao finale nad finalima. Već tada je Fatović provocirao… Znao sam da će doći do nečega, ali da će baš da udari preko vode… Nažalost, to je sastavni deo našeg sporta, ali takav potez mora da bude sankcionisan, ne sme da prođe nekažnjeno. Video je to i sudija. Naš cilj nije bio da se s njima obračunavamo, već da pobedimo - istakao je Filip Filipović, a prenele ‘Novosti’.

Podsetimo se nemilog momenta.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.