TRAGIČNA SMRT: Bila je olimpijska šampionka, a sad su njeno beživotno telo pronašli u moru! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram/vibekeskofterud

Tragedija

TRAGIČNA SMRT: Bila je olimpijska šampionka, a sad su njeno beživotno telo pronašli u moru! (FOTO)

Policija i dalje istražuje okolnosti pod kojima je došlo do smrti

Objavljeno:

Norveška je ophrvana bolom nakon tragičnih vesti o smrti bivše olimpijske šampionke Vibeke Skofterud. čije je beživotno telo pronađeno u blizini obale ostrva Sveta Helena u južnom delu zemlje.

Njeno telo je pronađeno samo nekoliko sati nakon što je prijavljen nestanak, a za sada se pretpostavlja da je poginula prilikom nesreće na džet-skiju, koji je otišla da vozi sama.

Ona je sa svojom devojkom bila na odmoru i zajedno su tokom subote obajvljivale fotografije na društvenim mrežama.

- Ono što smo dosad saznali je da je, navodno, otišla sama da vozi džet ski, ali se nije vratila do sat iza ponoći. Tada je prijavljen njen nestanak. Verujemo da je sama bila u džet skiju kada se dogodila tragedija, ali će biti potrebno dodatno vreme da se utvrde sve okolnosti pod kojim je nastradala. Za sada nema indicija da je neko drugi umešan u ovaj tragičan incident, ali ćemo istragom obuhvatiti sve koji su je poznavali - rekao je jedan od policajaca koji rade na slučaju.

Vibeke Skofterud je u nordijskom skijanju bila olimpijska šampionka 2010. godine u štafeti, a kao članica reprezentacije i dva puta je osvojila zlato na Svetskim prvenstvima 2011. i 2015. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.