LEP GEST GRADA BEOGRADA! Rešen stambeni problem Svetlane Cece Kitić, najbolje rukometašice svih vremena! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

KONAČNO

LEP GEST GRADA BEOGRADA! Rešen stambeni problem Svetlane Cece Kitić, najbolje rukometašice svih vremena! (FOTO)

- Banka će dobiti svoj novac, a ja mir i spokoj - rekla je proslavljena sportistkinja

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rešio je problem rukometašice Svetlane Kitić kako ne bi ostala bez stana zbog kredita u švajcarskim francima

. Vesić je problem rešio na taj način što je našao drugu banku da joj refinansira kredit, a banka koja je htela da joj proda stan sada se naplaćuje, navodi "Blic". Inače, ta prodaja je bila zakazana za 2. avgust.

Svetlana Ceca Kitić
Svetlana Ceca Kitić foto: Printscreen/Adriamedia TV

Kitić za "Blic" navodi da je zamolila gradsku sekretarku za sport i omladinu Draganu Pesić-Belojević da joj pomogne i da ju je odmah primio Vesić kome je, kaže, beskrajno zahvalna jer joj je pomogao.

- Pitala sam ga da li postoji mogućnost da mi se nađe banka koja će da refinasira dug. Vesić mi je tada rekao: "Shvatio sam, neću da dozvolim da jedna Svetlana Kitić sa decom ide na ulicu". Još je dodao da bi bilo sramota za naše društvo da nekada najbolja rukometasica sveta i osvajač brojnih medalja bude tako ponizena. "Vi ste zasluzili da vam se Beograd oduzi". To je i uradio i nadam se da će sve biti zavrseno do 15. avgusta tako da će banka dobiti svoj novac, ja otplatu svog kredita , ali i mir i spokoj - kaze Kitić.

Ona je inače stambeni kredit u švajcarcima uzela 2007. godine, ali je u međuvremenu kredit značjano uvećan zbog promene kursa švajcarskih franaka.

Do prošle godine kaže da je redovno isplaćivala rate, a da je zatim pokušala da se dogovori sa bankom, međutim, to nije uspela i banka je sa njom raskinula ugovor, a stan stavljen na prodaju.

Prva licitacija je bila 6. aprila, a druga 15. jula.

BONUS VIDEO: Čudna proslava gola Filipa Stojkovića i Nemanje Radonjića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.