SRBI SU UBILI VATERPOLO! SUDIJE UVEK NASEDNU NA NJIHOVU IGRU! Hrvati ne prihvataju poraz, prvo sudije, a sad smo im mi krivi za sve!
Foto: EPA/Enric Fontcuberta

Ko gubi ima pravo da se ljuti

SRBI SU UBILI VATERPOLO! SUDIJE UVEK NASEDNU NA NJIHOVU IGRU! Hrvati ne prihvataju poraz, prvo sudije, a sad smo im mi krivi za sve!

Bivši proslavljeni hrvatski vaterpolista raspalio po izabranicima Dejana Savića

Objavljeno: 13:31h

U Hrvatskoj se ne mire lako sa porazom od Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva za vaterpoliste, a nikako ne žele da priznaju da su naši "delfini" bili jednostavno bolji u tom meču, makar kada je reč o javnosti.

I dok su pojedini članovi Hrvatske reprezentacije poput Luke Lončara i Ćavija Garsije, na kraju otvoreno priznali da je naša reprezentacija igrala bolje u ovom meču i da je zaslužila pobedu, imao onih koji smatraju da su sudije odlučujući faktor.

Luka Lončar šutira na gol Gojka Pijetlovića
Luka Lončar šutira na gol Gojka Pijetlovića foto: EPA/Enric Fontcuberta

Tim povodom se oglasio i legendarni bivši hrvatski vaterpolista Dubravko Šimenc koji je naveo da je naš tim igrao prljavo i da su mu arbitri to dozvolili.

- Očekivali smo tvrdu utakmicu, ali ovakav način igre srpske reprezentacije ipak niko nije mogao da očekuje. Jednostavno su ubili vaterpolo u Barseloni. Takođe, moram odmah da kažem, po ko zna koji put, i sudije su nasele na njihov način igre. Čudim se tu prvenstveno Rusu Naumovu, koji ipak ima nekog iskustva, za razliku od Poljaka, za kojeg gotovo da i nisam čuo. Uostalom, pa gde je poljski vaterpolo u Evropi, kako on može da sudi ovako teška i jaka i neizvesna polufinala? Kada je Fatović bio isključen to mi je nekako izgledalo kao početak kraja, uostalom toliko dvostrukih isključenja na jednoj utakmici ne pamtim, ali to takođe dovoljno govori o sudijama i njihovom kriterijumu. Zapravo kriterijum nisu ni imali, pa su baš zato pribegavali takvim sumnjivim rešenjima. Ono što su Srbi radili našim centrima to je neverovatno. Dobijali smo isključenja tek krajem napada - rekao je Šimenc.

Inače, posle meča je i selektor Hrvatske Ivica Tucak osuo drvlje i kamenje po arbitrima i nazvao ih poluidiotima, kao i i pojedini igrači, ali je na kraju ipak priznao da je pobeda Srbije apsolutno zaslužena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.