OSTAVIO IH BEZ REČI: Hrvatska bruji o ovom potezu Dejana Savića posle pobede u polufinalu! (VIDEO)
Foto: Beta

oduševljeni

OSTAVIO IH BEZ REČI: Hrvatska bruji o ovom potezu Dejana Savića posle pobede u polufinalu! (VIDEO)

Selektor Srbije, osim što deli lekcije, sa svojim momcima iz vaterpola, nego deli i lekcije iz života

Objavljeno: 13:37h

Srbija je pobedila Hrvate u polufinalu Evropskog prvenstva za vaterpoliste.

I dok su mnogi u Hrvatskoj i iz njihove reprezentacije okrivili sudije za poraz, govoreći da su one upropastile meč svojim kriterijumom, koji nikome nije odgovarao, Dejan Savić je ponovo očitao lekciju iz fer-pleja i sportskog duha.

Delfini Dejana Savića blizu su novog zlata na Evropskom prvenstvu, a poslednja prepreka im je Španija. Kvota na Srbiju je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale EP u vaterpolu.

Selektor Srbije osim što sa svojim izabranicima deli lekcije iz vaterpola isto to čini i sa svojim ponašanjem i sportskim gestovima pored bazena.

Selektor Srbije je opet pokazao da je veliki čovek i sportista
Selektor Srbije je opet pokazao da je veliki čovek i sportista foto: Beta

Kao i uvek, Savić je po završetku meča odmah otišao do hrvatskih vaterpolista i stručnog štaba, pozdravio se i čestitao im na borbi, uz poljubac sa fizioterapeutom Damirom Luketićem.

Ovaj njegov gest nije prošao nezapaženo ni u hrvatskim medijima koji su puni hvale i oduševljenja zbog Savića.

- Dejan Savić je ponovo pokazao da se radi o velikom sportisti. Čim je sudija označio kraj meča, umesto da slavi sa svojim igračima, otišao je do klupe Hrvatske i srdačno se pozdravio. Pritom je čak poljubio fizioterapeuta reprezentacije Damira Luketića - napisao je "Index".

Ipak, ovo nije ništa čudno, jer se zna da je Savić veliki prijatelj sa skoro svima iz hrvatske reprezentacije, a posebno sa selektorom Ivicom Tucakom koji takođe ima i veliko poštovanje prema njemu, a dva tima veoma često tokom priprema za takmičenja međusobno sparinguju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.