Srpski golman dobio otkaz, jer nije smršao! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Nije ispunio uslov

Srpski golman dobio otkaz, jer nije smršao! (VIDEO)

Nije ispunio zahtev stručnog štaba i onda je odbio dogovor o novom ugovoru

Objavljeno: 09:23h

Srpski golman Strahinja Milić nije više golman Vardara u kome je proveo prethodnih 6 godina, a razlog prekida saradnje jeste njegov problem sa težinom.

Po završetku prošle sezone iz skopskog kluba su poručili čuvaru mreže da mora da reguliše svoju telesnu masu, odnosno, dovede svoju težinu i ishranu u red.

Međutim, on to nije ispunio i dva dana posle početka priprema za novu sezonu, Vardar i Milić su raskinuli ugovor, jer on nije pristao na smanjenje plate zbog toga što nije ispunio zahtev stručnog štaba.

Strahinja Milić je raskinuo saradnju jer nije ispunio zahtev kluba da smrša
Strahinja Milić je raskinuo saradnju jer nije ispunio zahtev kluba da smrša foto: EPA/Georgi Licovski

Makedonski šampion to nije potvrdio, ali jeste Milić u izjavi pojedinim srpskim i makedonskim medijima.

- U toku leta trebalo je da smanjim težinu, ali nisam uspeo u tome, pa su hteli da mi smanje platu. Klub mi je ponudio novi dogovor koji nije bio prihvatljiv za mene i odlučili smo da se raziđemo. Mislim da je tako najbolje posle svih ovih godina kvalitetne saradnje - rekao je Milić.

Popularni "Džambo" je već imao problema u skopskom klubu zbog svoje prekomerne kilaže, pošto ga je pred početak sezone 2014/15 suspendovao španski trener Raul Gonzales, pa je Milić smršao čak 20 kilograma da bi se vratio u tim.

Za njega se očekivalo da od naredne sezone zauzme mesto prvog golmana nakon odlaska Arpada Šterbika, a kako se spekuliše on bi na kraju mogao da završi kod nekadašnjeg trenera Veselina Vujovića u Železničaru iz Niša.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.