DEJAN SAVIĆ: Dobro je da Sunce nije bilo jako! Volim kad je tenzija!
Foto: Printscreen/Facebook/Jaci od straha

Diže se forma!

DEJAN SAVIĆ: Dobro je da Sunce nije bilo jako! Volim kad je tenzija!

Selekcija Srbije branilac je titule evropskog šampiona

Objavljeno: 15:42h

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić rekao je posle pobede protiv Slovačke i plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Barseloni, da ne voli pauze izmedju utakmica i da će njegova ekipa nastaviti sa jakim treninzima kako bi bila spremna za završnicu.

- Bilo je oscilacija, ali idemo dalje. Znam da mnogi vole tri dana pauze, ali ja ne spadam medju takve trenere. Volim tenziju i moraću da nadjem način za nju i po svemu sudeći, biće to kroz pet jakih treninga. O sledećem rivalu ćemo pričati kada do]e vreme - rekao je Savić posle utakmice, preneo je Vaterpolo savez.

Srbije se plasirala danas u četvrtfinale pošto je pobedila Slovačku sa 13:5 (5:1, 3:3, 2:1, 3:0), u utakmici poslednjeg kola Grupe D.

Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv Madjarske u utorak od 17 časova, a vaterpolista Gojko Pijetlović istakao je da njegova ekipa pauzu treba da iskoristi na pravi način, kako bi se dobro pripremila za narednu utakmicu.

- Bilo je tvrdje nego što smo mislili. Probali smo neke akcije, a ovu pauzu moramo za Madjare da iskoristimo na pravi način. Prvenstvo tek počinje. Sunce nam nije smetalo, kako nama tako i njima i nemamo pravo da se žalimo - rekao je Pijetlović.

Njegov saigrač Sava Randjelović dodao je da je zadovoljan plasmanom u četvrtifnale i istakao je da veruje da će svi biti spremni za narednu utakmicu.

- Sreća je da sunce nije bilo jako kao u meču sa Rusijom. Tada dve četvrtine nismo mogli da gledamo. Zadovoljan sam. Svi se dobro osećamo, bolje nego u prva dva meča. Dižemo se, delujemo bolje i verujem da ćemo sledećeg rivala spremni da dočekamo - kazao je Randjelović.

Selekcija Srbije branilac je titule evropskog šampiona.

BONUS VIDEO: Filip Kljajić - izjava posle pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.