BIO JE TO SAMO TRENING: Delfini pojeli bezbrazne Slovake i obezbedili 3 dana odmora!
Foto: Beta

Tako to oni rade

BIO JE TO SAMO TRENING: Delfini pojeli bezbrazne Slovake i obezbedili 3 dana odmora!

Naša reprezentacija se direktno plasirala u četvrtfinale i sada čeka protivnika

Objavljeno: 12:33h

Srpski vaterpolisti su odradili nešto teži trening u meču protiv Slovačke i obezbedili plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

"Delfini" su trijumfovali 13:5 u susretu sa neravnopravnim protivnikom, koji nije prezao ni od grube i prljave igre kako bi sprečio da doživi debakl.

Već posle prve četvrtine bilo je sve jasno i pobednik se znao kada je naša reprezentacija povela 5:1, a u nastavku je više bilo nepotrebne tenzije kojoj su doprineli slovački igrači.

Andrija Prlainović slavi gol Srbije
Andrija Prlainović slavi gol Srbijefoto: Beta

U drugoj četvrtini igralo se tvrdo, ali se situacija u bazenu nije menjala, a još veća tenzija u bazenu je viđena u drugoj deonici. Takvo ponašanje je naljutilo izabranike Dejana Savića koji su potom do kraja meča rešili da dokažu klasu i još ubedljivije savladaju protivnika.

Naši reprezentativci su ravnopravno raspodelili golove među sobom, pošto su po dva pogotka postigli Filip Filipović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Dušan Mandić i Miloš Ćuk, a jedan je dao Nemanja Vico.

S druge strane, najbolji kod Slovaka bio je dvostruki strelac Lukaš Durik, a po jednom su se u strelce upisivali Mihal Uradnik i braća Maroš i Marek Tkač.

Dejan Savić daje instrukcije igračima
Dejan Savić daje instrukcije igračima foto: Beta

Ovim trijumfom je naš tim samo overio prvo mesto i plasman među 8 najboljih i što je najvažnije tri dana odmora do sledećeg meča.

U četvrtfinalu ćemo igrati protiv pobednika plej-of meča između drugoplasiranog iz grupe A i trećeplasiranog iz grupe C, a taj meč je na rasporedu 24. jula.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.