Savić očekuje pobedu na startu EP: Uvek je isti cilj bez obzira kakav je sastav!
Foto: Reuters

Selektor veruje delfinima

Savić očekuje pobedu na startu EP: Uvek je isti cilj bez obzira kakav je sastav!

Vaterpolisti Srbije sutra počinju takmičenje na 33. prvenstvu Evrope u Barseloni, a prvi rival će im biti Rumunija od 20.30

Objavljeno: 17:13h

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić rekao je danas da očekuje pobedu protiv Rumunije na startu Evropskog prvenstva u Barseloni i istakao da se cilj Srbije zna, zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju, i da su sva takmičenja do tada "usputne stanice".

- Atmosfera je u redu, zdravi smo. Protiv Rumunije očekujem, naravno, pobedu, ali i igru koja će pokazati gde smo sada - rekao je Savić, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolisti Srbije sutra počinju takmičenje na 33. prvenstvu Evrope u Barseloni, a prvi rival će im biti Rumunija od 20.30. U Grupi D su još Rusija i Slovačka.

- Organizacija je u redu, bazen izgledom predstavlja temelj za spektakl kakav vaterpolo zaslužuje. Ovde su najbolje ekipe sveta. Naš cilj se zna, to je Tokio 2020, i sve do tada su usputne stanice. Posle Rija smo okrenuli novu stranicu - rekao je Savić.

Kapiten reprezentacije Filip Filipović je istakao da ekipa jedva čeka da počne prvenstvo.

- Uvek je isti cilj bez obzira kakav je sastav... Imaćemo protiv Rusije jaku proveru, a posle počinje ono pravo - rekao je Filipović.

Filipović je konferenciju za novinare u Barseloni iskoristio da najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću poželi uspeh u finalu Vimbldona.

- Njegov uspeh nas raduje. Pokazao je da je klasa, bez obzira šta uradi - rekao je Filipović.

Konferenciji za medije, u organizaciji LEN, prisustvovao je hrvatski selektor Ivica Tucak koji je fudbalerima Hrvatske čestitao plasman u finale Svetskog prvenstva.

Na to se nadovezao selektor Srbije Dejan Savić: - Nadam se samo da uspeh Hrvata u fudbalu neće biti vetar u leđa i njihovim vaterpolistima.

BONUS VIDEO: FUDBALSKA GROZNICA TRESE EGZIT: Kamperi u ekstazi prate utakmice Mundijala (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.