DRAMATIČNI DETALJI VELJKOVOG MEČA: Dok je Cecin sin bio u ringu, pritrčao je tim lekara, a onda je nastao pravi haos! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

STRAVIČNO

DRAMATIČNI DETALJI VELJKOVOG MEČA: Dok je Cecin sin bio u ringu, pritrčao je tim lekara, a onda je nastao pravi haos! (VIDEO)

Šta biste vi uradili u ovom momentu?!

Objavljeno:

Veljko Ražnatović proteklog vikenda je pobedio Italijana Danila Stađonea, u uvodnom boks meču koji je održan u okviru kik-boks spektakla u Jagodini, a njihova borba privukla je mnogo pažnje.

Iako se radovao zbog pobede, Veljko priznaje da mu nije bilo svejedno što je lekarska ekipa morala da interveniše nakon što je nokautirao protivnika.

Veljok sa devojkom Bogdanom
Veljok sa devojkom Bogdanom foto: Damir Dervišagić

- Bilo mi je neprijatno kada sam video da je lekarski tim ušao, ali bogu hvala, sada mu je dobro. To je boks, sport, nema preterivanja, ali nažalost ponekad se dese ovakve stvari. Zdravlje takmičara je najvažnije - rekao je Veljko za "Alo".

Ceca Ražnatović nije prisustvovala borbi, ali je odmah čestitala sinu pobedu.

- Majka je bila prezadovoljna, divno se osećam što sam postigao ovakav rezultat pred Srbija, Jagodincima. Idem sad sa devojkom Bogdanom na Kipar da se odmorim - ispričao je Veljko.

BONUS VIDEO: Nekoliko desetina hiljada navijača dočekalo fudbalere u Moskvi

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.