Pokradeni smo! Dokaz da je gol Makedonije protiv Srbije na prvenstvu Evrope neregularan! (VIDEO)

KAKO ĆE REAGOVATI EHF?

Pokradeni smo! Dokaz da je gol Makedonije protiv Srbije na prvenstvu Evrope neregularan! (VIDEO)

Detaljnom analizom došlo se do činjenice koja će iznervirati sve navijače rukometne reprezentacije Srbije
Objavljeno: 22:39h
Zajednica sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije Makedonije protiv Srbije na prvenstvu Evrope bio neregularan
Dejana Perića drastično oštećena. Od nade i slavlja do šoka i bola u samo 10 sekundi: Gol koji je izbacio Srbiju sa EP ! (VIDEO)
Makedonija je u poslednjem sekundu pogotkom Dejana Manaskova došla do remija (27:27) i plasmana u drugi krug zahvaljujući boljoj gol razlici. Perić posle nesrećne eliminacije Srbije: Kada bi se sve ponovilo, postupio bih isto! (FOTO)
Printscreen/Youtube/Vladimir Percuklievski
- Kao najdrastičniji primer koji je direktno uticao na ishod utakmice kada je protivnička ekipa postigla apsolutno neregularan gol. Krilni igrač koji kasnije postiže gol, prvo čini prestup pre izvodenja početnog bacanja, gde stiče nedozvoljenu prednost, zatim nedozvoljeno koristi prostor van terena protrcavajuci "kroz aut" i ponovo stiče nedozvoljenu prednost, da bi na kraju isti igrač "uhvatio zalet" izvan terena - poručuju iz Zajednice.
Dalje se navodi da je Srbiji na brutalan način onemogućeno Poljskoj Pored navedenog, Zajednica sudija i kontrolora RŠ pripremila je kompletnu analizu suđenja predmetne utakmice koje je bilo sa ozbiljnim propustima na štetu Srbije, o čemu će javnost biti obaveštena - istaknuto je u obaveštenju.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.