Ponovo će pasti rekord: Proširen kapacitet Arene za finale između Srbije i Crne Gore!

Biće spektakularno

Ponovo će pasti rekord: Proširen kapacitet Arene za finale između Srbije i Crne Gore!

Odlučeno je da se broj mesta na tribinama sa 11.000 poveća na 16.000
Objavljeno: 23:56h

Spektakl u finalu Evropskog prvenstva u vaterpolu je zagarantovan! Srbija i Crna Gora će se boriti za titulu najbolje selekcije u Evropi, a zbog ogromnog interesovanja za finalni susret, odlučeno je da se proširi kapacitet Arene za taj meč. Kuvaće i u bazenu i na tribinama: O titulu prvaka Evrope odlučuje veliki balkanski derbi! LEN i Organizacioni odbor prvenstva su posle dužeg razmatranja dozvolili da se broj mesta u Beogradskoj areni za meč između "delfina" i "ajkula" poveća na 16.000 sedišta.

To znači da će biti uklonjena velika crna zavesa koja je razdvajala bazen za igru od bazena za zagrevanje i u funkciju biti stavljena i četvrta strana tribina. - Svi detalji u vezi sa bezbednošću su provereni i spremni smo da primimo 16 hiljada navijača - rekao je Darko Udovičić, direktor takmičenja.
Ovo je prilika da se postavi i novi rekord po broju gledalaca na jednom meču na Evropskom prvenstvu, koji je prvobitno bio postavljen na otvaranju turnira kada je 11.000 ljudi prisustvovalo duelu Srbije i Hrvatske. Ne zaboravimo da pomenemo da je rekordan broj gledalaca na jednoj vaterpolo utakmici bio na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine - 17.000. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.