Vaterpolisti koliko vam je težak selektor toliko ćete dobiti jagnjetine samo još osvojite zlato!

Neobična ponuda restorana

Vaterpolisti koliko vam je težak selektor toliko ćete dobiti jagnjetine samo još osvojite zlato!

Vlasnik restorana "Knin" iz Novog Sada je rekao da će pokloniti srpskim "delfinima" onoliko kilograma jagnjećeg pečenja koliko ih ima Dejan Savić
Objavljeno:

Nacija je po ko zna koji put oduševljena srpskim vaterpolistima, a čini se da je euforija zbog njihove blizine osvajanju nove titule prvaka Evrope još veća zato što se takmičenje održava u Srbiji. Naše "delfine" još samo jedna pobeda deli od odbrane pehara na Evropskom prvenstvu što izaziva ekstazu među navijačima.

Saša Pavlić Koky
Tako je i vlasnik restorana "Knin" u Novom Sadu odlučio da časti vaterpoliste Srbije besplatnom jagnjetinom u težini selektora Dejana Savića, prenosi "RTV Vojvodina. - Količina pečenja je diskutabilna i zato mislimo da nismo pogrešili što smo kao mernu jedinicu uzeli kilažu našeg selektora. Znači za bilo koju osvojenu medalju na Evropskom prvenstvu, vaterpolo reprezentaciji Srbije poklanjamo onoliko pečenja, koliko selektor ima kila - saopšteno je iz restorana "Knin".
Povod za njhovu čast, osim sjajne igre "delfine" jeste i to što je upravo Savić tokom jednog tajm-auta na utakmici osmine finala protiv Slovačke rekao igračima da će ih voditi na jagnjeće pečenje. S obzirom na to da su naši već u finalu, to znači da su osvojili sigurno medalju, tako da im je pečenje zagarantovano, ali sigurno će biti mnogo slađe, ako se bude slavilo uz zlato. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.