Makedonsko - montenegrinski lobi je kriv za debakl Srbije na Evropskom prvenstvu!

jaka izjava stigla iz našeg saveza

Makedonsko - montenegrinski lobi je kriv za debakl Srbije na Evropskom prvenstvu!

Rukometni savez Srbije, tačnije potpredsednik Upravnog odbora Igor Lazić je za neuspeh optužio arbitarski par iz Češke, kao i sudijsku organizaciju EHF-a na čelu sa šefom sudija, Draganom Načevskim
Objavljeno: 21:35h
Rukometna reprezentacija Srbije Evropskom prvenstvu u Poljskoj
Odigrali su nerešeno primivši gol u poslednjoj sekundi utakmice u kojoj je bilo i dosta diskutabilnih sudijskih odluka.
Rukometnog saveza Srbije tako i široj sportskoj javnosti, kako bi isti bili upoznati sa činjenicama koje su u samoj vezi sa tim takmičenjem. Na tome im treba od sveg srca čestitati, a podršku svih dobronamernih i rukometu odanih poklonika sigurno je da imaju u ogromnoj meri.
Protiv nepravde se ovog puta nije moglo. Takozvani makedonsko - montenegrinski lobi opet nam je iz samo njima znanih razloga naneo neprocenjivu štetu.
Dragan Načevski nas je kao delegat u Nišu protiv Islanda pre par godina ponovo eliminisao poništivši nam čist gol, baš onaj presudni koji nas je vodio na veliku rukometnu smotru. Elem, njihovi vrli puleni Horaček i Novotni u Poljskoj su nas ne za njih prvi put upropastili, srušivši sve naše nade i snove i divljenje prema našim hrabrim momcima.
Fonet
Njegov brat Marjan Načevski nije ništa bolji prema našim klubovima i učesnicima regionalne lige. SEHA Južni tok liga je ozbiljno ugrožena zbog njihovih privatnih “kombinacija” i “tezgarenja”, i opravdano se postavlja pitanje postojanja takve lige, pa se trebamo svi ozbiljno zapitati da li naši članovi uopšte treba da igraju u njoj pod takvim uslovima. Koliko puta su oštećeni do sada? I nikom ništa. Na šta to liči? Može, ali onda ne može da bude komesar SEHA lige. Zar Dragan Načevski može da delegira sudije makedonskoj reprezentaciji, i to po više meseci pre početka Evropskog prvenstva znajući kome će dati “domaći zadatak”. Ima li nekog u toj eukometnoj Evropi da već jednom vidi kakva su pošast za rukomet braća Načevski?
AP
Ako je i od braće Načevski, mnogo je! Naši momci će za nas uvek biti pobednici, a braća Načevski neko koga nikada više ne želimo da vidimo na utakmicama naših klubova i reprezentacija.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.