VRATIĆEMO KULT REPREZENTACIJE: Selektor rukometaša motivisao igrače pred mečeve baraža za Svetsko prvenstvo! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

ENTUZIJAZAM

VRATIĆEMO KULT REPREZENTACIJE: Selektor rukometaša motivisao igrače pred mečeve baraža za Svetsko prvenstvo! (FOTO)

Selektor je rekao da mali problem predstavlja to što je ekipa tek u sredu bila kompletna, ali da to pokušava da nadoknadi

Objavljeno:

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je danas da će njegova ekipa ići na obe pobede u dvomeču baraža za Svetsko prvenstvo protiv Portugala i da želi da napravi kult reprezentacije.

- Čekaju nas dve zahtevne i nezgodne utakmice. Bitna je svaka odbrana, svaka lopta, svaki gol. Ovo nije meč samo na pobedu, već i na broj golova. Momci su željni, orni i sposobni da prođu baraž i izbore plasman na Svetsko prvenstvo. Idemo da pobedimo i u Nišu i u gostima. Želimo da napravimo kult reprezentacije, da se vidi da ovi momci što ne žele da se odazovu, da to ne predstavlja ništa za srpski rukomet, da dolaze novi igrači - rekao je Obradović, preneo je sajt Saveza.

foto: Reuters

Rukometaši Srbije igraju u nedelju od 18 časova u Nišu protiv Portugala, prvu utakmicu baraža za Svetsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Nemačkoj i Danskoj.

Selektor je rekao da mali problem predstavlja to što je ekipa tek u sredu bila kompletna, ali da to pokušava da nadoknadi.

- Moramo da pazimo i na svežinu, koju je potrebno imati u nedelju. Imamo maksimalan respekt, ne potcenjujemo, ni precenjujemo rivala. Pozvao bih sve navijače iz Niša i cele Srbije da bodre našu selekciju da prođemo na Svetsko prvenstvo. Navijači znaju kako se to radi, neka se ujedine iz svih klubova - dodao je Obradović.

Ulaz u halu Čair je besplatan uz preuzetu ulaznicu.

BONUS VIDEO:

Alen Omić posle pobede nad FMP-om u prvom meču finala plej-ofa

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.