Grbić nezadovoljan uslovima koje im je obezbedio organizator, ali je optimista!
Foto: Beta

Veruje da mogu da pobede

Grbić nezadovoljan uslovima koje im je obezbedio organizator, ali je optimista!

Srpski odbojkaši ovog vikenda igraju u Bugarskoj

Objavljeno:

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić rekao je da je optimista pred naredna tri duela u Ligi nacija, u kojma želi što pozitivnije rezultate.

- Imamo tri protivnika sa kojima mislim da zaista možemo da igramo i ostvarimo što je moguće pozitivnije rezultate. Optimista sam, pogotovo što smo pobedili na tri poslednje utakmice u Bugarskoj - rekao je Grbić u Francuskoj.

Srpskim odbojkašima će prvi protivnik u 12. grupi trećeg vikenda Lige nacija biti Argentina, u petak od 17.00. Pored Argentine, protivnici Srbije biće reprezentacije Južne Koreje i domaćina Francuske.

Nikola Grbić se požalio i na uslove koje im je obezbedio organizator turnira
Nikola Grbić se požalio i na uslove koje im je obezbedio organizator turnirafoto: Beta

Grbić se žalio na uslove u Francuskoj jer je ekipa udaljena od dvorane, a termini treninga i utakmica nisu najpovoljniji.

- Ne znam da li namerno ili slučajno, ali to je nešto na šta moramo da se naviknemo. S vremena na vreme se dogodi da je organizator ili nije na visini ili nema druge mogućnosti i onda jednostavno moramo da se priviknemo na situaciju kakvu zateknemo. Vreme koje imamo iskoristićemo na najbolji mogući način. Dva puta ćemo trenirati u dvorani u kojoj igramo - istakao je Grbić.

Marko Ivović je kapiten Srbije
Marko Ivović je kapiten Srbijefoto: AP Photo/Alik Keplicz

Reprezentativac Marko Ivović je takođe naveo da nije oduševljen gostoprimstvom.

- Nismo bili baš oduševljeni gostoprimstvom i uslovima jer su obično sve ekipe na okupu, a ovde smo mi i Korejci, a Francuzi i Argentinci u centru grada. Promena neće biti i treba to da prihvatimo. To treba da iskoristimo za motivaciju jer želimo da napravimo bolji rezultat nego na prošlom vikendu - kazao je Ivović.

Četvrti vikend Lige nacija igraće se od 15. do 17. juna u Hofman Estejtsu u SAD, kada će joj rivali biti SAD, Iran i Poljska.

BONUS VIDEO: Pesma Partizanovaca posle poraza u derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.