SLABO IGRAMO U POSLEDNJE VREME: Selektor Terzić upozorava na pad forme srpskih odbojkašica! (FOTO)
Foto: Reuters

LIGA NACIJA

SLABO IGRAMO U POSLEDNJE VREME: Selektor Terzić upozorava na pad forme srpskih odbojkašica! (FOTO)

Srbija je zabeležila drugi poraz u 10 utakmica Lige nacija, pošto je izgubila od Italije sa 3:2 u setovima.

Objavljeno:

Selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić rekao je da reprezentacija igra "slabo" u poslednje vreme i da nije mogla da pobedi iako je Italija igrala loše.

- Slabo igramo u poslednje vreme, to je definitivno tako. Pružili smo slabu partiju. Ekipa koja se oslanja na to da će jedan igrač da napravi sve poene, ne može protiv iole ozbiljnije ekipe da napravi rezultat - rekao je Terzić posle meča u Roterdamu.

foto: Beta

Srbija je zabeležila drugi poraz u 10 utakmica Lige nacija, pošto je izgubila od Italije sa 3:2 u setovima. - Definitivno nismo bili dovoljno koncentrisani i strpljivi, pogotovo u odbrani i zaštiti, tu smo bili mnogo slabiji od Italije, koja je igrala, mogu da kažem slab meč, sa mnogo grešaka, a mi smo uspeli da budemo slabiji od toga - kazao je Terzić. Selektor je naveo da plasman odbojkašica Srbije na završni turnir ne bi trebalo da se dovodi u pitanje, ali da je ekipa pobedom trebala sebi da olakša posao. Srbija će u sledećoj utakmici igrati protiv Dominikanske Republike, u sredu od 16.30 u Roterdamu.

BONUS VIDEO:

Janković posle pobede nad Partizanom - 2. deo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.