PSIHOPAT POTPISAO ZA BELATOR! Odmah ulazi u kavez protiv bivšeg prvaka uz brutalnu poruku: Ubij ili budi ubijen! (FOTO)
Foto: Natalija Atanacković

Vest godine

PSIHOPAT POTPISAO ZA BELATOR! Odmah ulazi u kavez protiv bivšeg prvaka uz brutalnu poruku: Ubij ili budi ubijen! (FOTO)

Vaso Bakočević postao je deo jedne od najmoćnijih svetskih MMA organizacija

Objavljeno:

Jedan od najboljih MMA borac sa ovih prostora Vaso Bakočević potpisao je ugovor sa jednom od najpoznatijih organizacija na svetu "Belator" koja je uz rame UFC-u.

Čuveni "Psihopat" tako je ušao u elitnu organizaciju u kojoj su neka od najvećih imena MMA sporta poput za mnoge najboljeg borca svih vremena Fedora Emalijanenka, zatim Mirka "Cro cop" Filipovića i mnogih drugih.

- Kakva čast! Ovo je ostvarenje sna da se borim u istoj organizaciji sa dvema legendama - napisao je Bakočević po ozvaničenju ugovora na svom Fejsbuku.

On je već dobio i prvog protivnika i to nimalo lakog jer je u pitanju bivši šampion u velter kategoriji Andreja Koreškova.

Taj meč će biti održan u Rimu na "Bellator 203" 14. jula.

- Na svom Belator debiju boriću se protiv bivšeg velter prvaka Andreja Koreškova. Baš me briga šta ćete da pričate i mislite. Idem da se bijem, nemam šta da izgubim i ako mislite da nemam šanse, iznenadićete se. Poštujem ovog momka, ali ja se ne plašim nikoga. Imam nula straha kada uđem u kavez. Ubij ili budi ubijen - bila je poruka Bakočevića povodom ove borbe.

BONUS VIDEO: Frka na parketu na kraju Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.